Horia Brenciu, când a împlinit 48 de ani: ”Noi suntem Brenciu!”

Horia Brenciu, când a împlinit 48 de ani: ”Noi suntem Brenciu!”
Îndrăgitul Horia Brenciu și-a încurcat vârsta. ”La mulți ani, 28... pardon... 38... scuze... 48!”, a scris el pe Internet, ca un comentariu la o fotografie veselă alături de familia sa numeroasă. ”Noi suntem Brenciu!”

Horia Brenciu este cu toată familia pe lioralul românesc. Acolo își serbează și cei 48 de ani, împliniți pe 27 august. Chiar dacă nu recunoaște, s-a bucurat de pauza cauzată de COVID-19 și a petrecut mai mult timp cu familia sa numeroasă.

Horia Brenciu, când a împlinit 48 de ani: ”Noi suntem Brenciu!”

Horia Brenciu este supărat pe pandemie, dar este fericit alături de familia sa. Sunt la mare și se distrează de minune.

”Voiam sa fac un mesaj super filosofic despre aniversarea mea, cu reflecții profunde despre lume, viața și univers. Îl las pentru la anu’, când ieșim din pandemie! Am unu’ mai scurt. Noi suntem Brenciu și vă dorim multă sănătate, fericire și tot ceea ce vreți voi!”, a scris Horia Breniu pe Internet. A glumit și pe seama vârstei sale: ”La mulți ani, 28… pardon… 38… scuze… 48!”

Chiar dacă nu poate participa la concerte și evenimente, Horia Brenciu își ține fanii la current cu tot ce face.

A postat o fotografie cu întreaga fmilie, cele mai dragi persoane din viața lui Horia Brenciu: soția Alice Dumitrescu (51 de ani), fiicele Maria, Andreea și micuții Toma și Mina. Horia Brenciu se transformă în prezența lor și nu contenește să ne arate cât de importantă este familia pentru el. Se distrează la plajă, fac sporturi nautice, merg la munte sau petrec timp acasă, bucurându-se de fiecare moment împreună.

Andreea (29 de ani) şi Maria (20 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată. Micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012. De altfel, Brenciu a declarat într-un interviu, că îşi doreşte enorm şi un moştenitor.

În decembrie 2016. Horia Brenciu a anunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș

În decembrie 2016. Horia Brenciu a anunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, în ziua de Crăciun, în decembrie 2016.

Horia Brenciu, orfan de mamă la 11 ani

Lumea îl cunoaște pe Horia Brenciu vesel, pus pe șotii, dar în sufletul său poartă o mare durere. Mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov,  a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei”, a declarat Horia Brenciu într-un interviu mai vechi.

“După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a mai declarat el într-un interviu.

În 2016, juratul şi-a pierdut şi tatăl. Dar Brenciu nu e singur acum, are o familie numeroasă care îl vizitează deseori la filmări şi îl susţine din public sau din culise.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp