Horoscop Minerva – 1 mai. Atenție la sursele de electricitate!

Horoscop Minerva – 1 mai. Atenție la sursele de electricitate!
Atmosfera pare să se mai liniștească. Omenirea încearcă să își regăsească suflul după mai bine de un an de pandemie. Românii par să fi înțeles că vaccinarea este o soluție.

Totuși, încă mai mor oameni, încă se mai îmbolnăvesc oameni. Fiți atenți la volan și aveți grijă cum lucrați cu sursele de electricitate, mai ales că este agitația de dinainte de Paște.

Horoscop Minerva – 1 mai. Atenție la sursele de electricitate!

Berbec – Dacă un prieten vine la tine pentru sfaturi, fii sincer cu el. S-ar putea să fie nevoie să audă niște adevăruri crude și deși poate fi dur, ei îți vor aprecia onestitatea. Păstrarea lucrurilor în echilibru nu este niciodată o afacere încheiată: există întotdeauna o altă zi cu lucruri care trebuie modificate, probleme care trebuie soluționate.

 

Taur – Nu trebuie să fii întotdeauna cel care gătește! A comanda ceva de mâncare din când în când, poate avea un efect relaxant. Sunt atâtea firme care pregătesc mâncarea pentru Paște. A avea încredere în sine te va ajuta să te ghidezi, astfel încât să finalizezi fiecare sarcină exact așa cum trebuie realizată. Te vei simți din ce în ce mai bine în pielea ta.

 

Gemeni – Vei avea chef să cheltuiești pe obiecte frumoase pentru că odată în an este Paștele. Nu îți face griji cu privire la finanțe. Veniturile sunt în creștere și lucrurile sunt destul de bune din punct de vedere financiar. Ești predispus la accidente, așa că cel mai bine ar fi să îți asumi cât mai puține riscuri. Sănătatea unuia dintre părinți ar putea să îți provoace neliniște.

 

Rac – Discuți cu cineva întâmplător care îți spune că cererea de împrumut, va fi aprobată și te va ajuta într-un nou proiect de afaceri. Cu toate acestea, acesta nu este un moment bun pentru a intra într-un parteneriat cu prietenii. Este posibil ca parteneriatele să nu funcționeze chiar atât de bine. Dacă lucrezi în sectorul turismului, așteaptă-te la schimbări bune.

 

Leu – S-ar putea să faci în cele din urmă acele mici reparații amânate, apoi ai să te ocupi de decorarea mesei de Paște. Ai o ocazie unică de a examina planurile și de unde ai plecat când le-ai pus recent în aplicare. Dacă există vreo îndoială cu privire la ceea ce ai finalizat până acum, consultă-te cu cineva în a cărui experiență ai încredere.

 

Fecioară – Emoțiile sunt gata să dea pe dinafară și aduc o cascadă de senzații. Divulgarea acestora către persoana potrivită s-ar putea transforma în ceva special. Fă asta nu înainte de a fi sigur sută la sută pe ce contezi. Ești mai sensibil la energiile din jur, decât în mod normal. Deși este important să ai încredere în intuiție, abține-te să ripostezi sarcastic unor oameni care nu îți plac.

 

Balanță – Partenera, soția, iubita par să dorească să se concentreze asupra aspectelor mai sensibile ale relației, în timp ce tu ești mai realist. Este posibil să fie nevoie să te deschizi, mai ales că este sărbătoare. Astrele sugerează că înțelegi ce își dorește de la tine. Poate rezulta o înțelegere mai profundă a modului în care vă vedeți viitorul împreună.

 

Scorpion – Ești activ mai ales atunci când vine vorba de redefinirea modului în care vrei să fii perceput de ceilalți. Acest lucru poate duce la schimbarea modului în care îți folosești banii- cum te îmbraci, cum vorbești sau te ocupi de ceilalți. Ești deosebit de sensibil la nevoile celorlalți – cu un accent pe familie și copii. Cred că este timpul să modernizezi bucătăria.

 

Săgetător – Transformă modul în care ceilalți te văd și, în cele din urmă, te vor trata cu seriozitate. Mai ales acasă. Ai în minte o serie de oferte, încât este posibil să ai nevoie de timp pentru a lua în considerare toate opțiunile. Plantele aromatice, cultivate în propria casă, sunt un mod minunat de a spori plăcerea de a mânca, precum și de a găti.

 

Capricorn – Fă tot posibilul să te concentrezi asupra prezentului, în loc să te lași prins în trecut sau în fanteziile despre viitor. Lasă problemele juridice până după Paște. Știu, trebuie tratate cu grijă, dar dacă faci o obsesie din ele te poți îmbolnăvi de nervi. Nu presupune nimic. Este Paștele și ai preferat să te refugiezi într-un loc liniștit.

 

Vărsător – Nevoia de somn, nu face mai ușoară coborârea din pat. De fapt, tot ce vrei să faci este… nimic. Din păcate, cred că acest lucru nu este posibil. Dar indiferent dacă este sau nu, poți profita din plin de acest sentiment atâta timp cât te pregătești să întâmpini Paștele. Găsește elementul de destindere în tot ce faci, inclusiv în…gătit.

 

Pești – Deși ai știut mai mereu,  să-ți bugetezi veniturile, ar fi o idee bună să arunci încă o privire asupra finanțelor. Mai ales că astăzi presupun că vei face o serie de cheltuieli pentru masa de Paște. Cu toate acestea, fiind vorba despre tine, ai putea fi o victimă a cheltuielilor impulsive. Stabilește un buget și păstrează-l flexibil dar în anumite limie.

 

 

Minerva

Recomandarile noastre