Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere

Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere
Posibil ca astăzi să aflăm de noi taxe și impozite, așa cum toată lumea a bănuit de ceva vreme. Probabil mai vine o cursă charter cu delincvenții mărunți adunați de prin țările UE.

Pot apărea în spațiul public, informații care țin de serviciile secrete.

Populația nu este liniștită deloc. Este ca și cum am sta pe un butoi de pulbere.

Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere

Berbec – Pune în mișcare planurile pentru a lansa un nou proiect. Nu trece cu vederea niciun detaliu, deoarece nu îți permiți să faci greșeli. Nu ezita să iei acest lucru în serios chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. Domeniile tehnice aduc rezultate excelente datorită performanței intelectuale.

 

Taur – Dacă urmează să mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la toate avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. Deprinde noi abilități și tehnici. Cineva de la locul de muncă să îți împărtășește din experiența sa pentru a te motiva. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și învață din ea.

 

Gemeni – Eforturile susținute și atitudinea prudentă în tot ce întreprinzi vor da rezultate. Ai grijă însă, frontul tău emoțional îți poate crea unele probleme. Dar chiar și atunci cu putere interioară vei depăși problemele. Vei tensiona relațiile cu colegii dacă nu îți limitezi discursul. Eforturile depuse acum vor aduce rezultate foarte bune în zilele următoare.

 

Rac – Vei termina toate lucrările amânate și vei impresiona. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu clegii. Luna aceasta este un moment incredibil pentru tine deoarece începi să planifici ce vrei să faci în viitor și nu-ți asumi riscuri înainte să le analizezi. Negocierile vor fi extrem de fluide.

 

Leu – Viața profesională va atinge înălțimi mari dacă eviți metodele încercate și testate și începi să gândești singur. Acceptă orice ofertă de promovare, deoarece va fi în interesul tău. De asemenea, gândește-te bine înainte de a lua orice decizie pripită și gândește-te la carieră dintr-o perspectivă pe termen lung.

 

Fecioară – Cei din domeniul didactic vă veți descurca bine și ușor. Cei care intenționează să se prezinte la examene pentru servicii publice pot începe pregătirile. Vei vedea multe schimbări bune în carieră, în special dacă lucrezi în domeniul editării și publicării. Artiștii, pictorii și muzicienii vor avea o mulțime de oportunități să-și demonstreze talentul.

 

Balanță – Profită la maxim de această perioadă și încearcă să îți îmbunătățești abilitățile profesionale. Ziua este foarte bună în ceea ce privește profesia pentru șomeri, deoarece în sfârșit primesc un telefon ca să se prezinte la un interviu cu rezultate bune. Acordă o atenție specială comunicării și nu lăsa ca nivelul de încredere să scadă.

 

Scorpion – Fii prudent când iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Există posibilități de creștere în acest moment. Luna aceasta vine cu vești interesante pentru șomeri. Vor primi un răspuns pozitiv la un interviu de muncă pe care l-ai susținut. Poziția oferită îți va place și te va ajuta în cariera pe termen lung.

 

Săgetător – Este un moment excelent pentru a duce o afacere online la o nouă etapă, pentru a-ți comercializa abilitățile și talentele online. Pentru a folosi tehnologia care să îți promoveze obiectivele și dorințele. Această fază va dura o vreme și ar putea să-ți transforme viața în moduri la care nici u te gândești.

 

Capricorn – Îți urmărești tranzacțiile și informațiile personale și să ai grijă de posibilele tentative de excrocherie din partea persoanelor care încearcă să scoată bani de la tine. Pentru cei singuri, vestea bună este că, dacă își doresc un partener romantic, îl vor găsi undeva pe la mijlocul lunii.

 

Vărsător – Îndepărtarea acelor pânză de păianjen din sufletul tău pregătește, de fapt, calea pentru un nou început. Este o oportunitate de a face ceva pentru a-ți regăsi liniștea interioară. Dacă dorești poți merge la un consilier psihologic sau un profesor care să te ajute să îți explorezi potențialul. Acum este momentul.

 

Pești – Fie că faci blogging, podcast sau folosești alte  platforme media, acesta este un moment excelent pentru a-ți împărtăși ideile cu lumea și să îți extinzi lista de adepți. Cu toate acestea, oricât de mult îți place ideea de a ieși și a te întâlni cu alții, vei fi, atras să îți îmbunătățești jocul interior și să găsești modalități de a-ți trăi pe deplin potențialul.