Horoscop Minerva – 11 mai. Trei zodii au probleme de sănătate

Horoscop Minerva – 11 mai. Trei zodii au probleme de sănătate
Luna Nouă are loc seara la 20:59. Informații care ar putea viza economia și veniturile. Comunicare disfuncțională ca și cum tot ceea ce se discută în emisiunile de televiziuni fac mai mult rău decât bine.

Cresc iar tensiunile în rândul populației. Atenție la accidentele auto.

Horoscop Minerva – 11 mai. Trei zodii au probleme de sănătate

Berbec – Unele rutine pot ieși din calcul odată cu modificările pe care le-ai implementat. Este un moment bun pentru a privi ceea ce faci, în general, pentru sănătatea ta și pentru a apela la câteva mici obiceiuri care să te ajute, cum ar fi câteva exerciții fizice sau meditațiile de cinci minute. Cu cât te întâlnești cu mai mulți oameni astăzi, cu atât va fi mai bine.

 

Taur – Vrei să discuți cu o persoană de rang înalt cu privire la o problemă de la locul de muncă. Aceasta s-a transformat într-una uriașă și a ieșit complet de sub controlul tău. Poți încerca să ceri sfaturi și îndrumări, dar este posibil să nu te ajute. Cel mai bun pariu poate fi să încerci să aștepți ziua când vei avea mintea mai limpede.

 

Gemeni – Creditul luat după discuția cu un consultant financiar cu experiență va fii unul profitabil. El îți va îmbunătăți șansele de a face investiții mai bune în viitor. Dacă lucrezi în distribuție, în distilării sau industria țieiului vei încheia probabil contracte care vizează câștiguri serioase. Dacă te gândești să îți pui terenul în vânzare, amână ideea deocamdată.

 

Rac – Este o zi bună pentru cei care suferă de probleme digestive sau stomacale. Sigur găsești un remediu care să funcționeze efectiv. Dar pentru ca acest lucru să meargă, va trebui să faci schimbări radicale în stilul de viață și să urmezi sfatul medicului. Dacă suferi de probleme legate de tensiunea arterială, așa că trebuie să fie foarte atent și să evite în permanență stresul.

 

Leu – Trebuie să elimini stresul actual care ți-a blocat gândirea și să planifici lucrurile într-o ordine mai sistematizată decât până acum pentru a culege recompense pe termen lung. Problemele financiare pot încetini ritmul, dar nu este cel mai bun moment pentru a face investiții financiare noi. Răbdarea va fi cu siguranță extrem de plină de satisfacții.

 

Fecioară – Nu îți stă gândul la argumentul legat de vânzarea unui bun, poate fi o decizie în cunoștință de cauză, datorită calculelor pe care le-ai făcut. Realizezi că există un mod mai eficient și mai practic de a obține ceea ce dorești. Astăzi, poți avea din nou încredere în instinctele tale ca să mergi mai departe. Folosește-l!

 

Balanță – Este timpul să ieși din zona de confort și să-ți asumi niște riscuri pentru a avea succes. Astăzi, vei funcționa la maximum de competitivitate. Determinarea este cheia succesului. Nu ai succes peste noapte, așa că ai răbdare și continuă să lucrezi deoarece vei obține ceea ce meriți. Zi bună pentru găsirea unui loc de munc pentru cei care nu au.

 

Scorpion – Păstrează accentul ferm și nu te lăsa dus de dorința de a vedea ca rezultat efecte adverse la locul de muncă. Este posibil să nu fie o perioadă bună pentru a începe noi proiecte. Profită însă la maximum de această perioadă pentru a gândi, a planifica și a organiza prioritățile. Implementarea unui nou program mai poate aștepta, așa că păstreaă-ți calmul.

 

Săgetător – Fă în așa fel încât să nu lași nimic de corectat în urma ta. Trebuie să îți asumi întreaga responsabilitate pentru sarcinile care le ai și să le realizezi la timp. Cariera ta se va consolida, pe măsură ce vei lua deciziile care trebuie. Este semnul că te adaptezi la schimbare. Asta nu înseamnă că nu continui războiul cu tine însuți.

 

Capricorn – Ar trebuie să fii atent astăzi, la dietă și să eviți orice aliment care îți poate provoca stomacul. Posibil să ai tendința de a mânca repede și în exces. Problemele, chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat. Pe de altă parte, a lucra până târziu în timpul nopții poate pune multă presiune pe tine, ceea ce este extrem de inutil.

 

Vărsător – Cariera arată bine și ești la maximum de creativitate. Îți vei depăși tendința de a fi mulțumit de sine și vei fi provocat să obții mai multe pe acest front. Responsabilitățile vor fi sporite și s-ar putea să te afli implicat în mai mult de două proiecte în același timp. Talentele tale vor fi observate și de alții, iar oportunitățile apar în tot acest timp.

 

Pești – Dacă vrei vreo funcție în serviciile administrative sau într-o instituție de învățământ prezintă-te la examen. Alergiile se pot manifesta prin mâncărimea în urechi sau a ochilor ori a buzelor sau a nasului. De ce nu încerci un tratament pe bază de plante sau de uleiuri eterice? Evită vânzătorii ambulanți și parcările mari, este ușor să devii victimă!

 

Recomandarile noastre