Horoscop Minerva – 12 mai. Taurii au azi treabă cu cariera și afacerile

Horoscop Minerva – 12 mai. Taurii au azi treabă cu cariera și afacerile
Continua să se mențină tensiunile. Opoziția Jupiter – Saturn atenționează asupra echilibrului dintre dezlănțuire și restricție. Din cauza proastei comunicări fiecare înțelege ce vrea.

Opoziția Marte natal – Marte tranzit anunță zbucium și revendicări. Este liniștea dinaintea furtunii!

Horoscop Minerva – 12 mai. Taurii au azi treabă cu cariera și afacerile

Berbec – Amintește-ți că trebuie să plătești toți banii pe care îi datorezi, într-o zi și acest lucru înseamnă doar probleme în viitor. Fii înțelept acum și economisește bani albi pentru zile negre. Actorii și profesioniștii din teatru se pot aștepta la vremuri mai bune, deoarece, în anumite condiții, s-au deschis sălile de spectacol.

 

Taur – Șanse, astăzi! Acest lucru ar putea fi legat de carieră sau de un hobby pe care vrei să-l transformi într-o afacere. Cunoașterea de care ai nevoie este la îndemână, inclusiv cineva care să te ghidează ce să alegi. Ceea ce înveți se adaugă la depozitul considerabil de cunoștințe pe care îl ai. Îți vin noi idei, incitante. Fă lucrurile ca un adevărat maestru bucătar.

 

Gemeni – Chiar dacă circumstanțele te obligă astăzi, să faci altfel, nu ar trebui să te lași purtat de alte gânduri și să îți pierzi motivația. Nu fii tentat să te relaxezi, deoarece ceva importantă se întrevede la orizont și nu uita că și reputația ta este în joc. Ești deja la jumătatea drumului și orice obstacole care apare este pentru că permiți acest lucru.

 

Rac – Te vei simți un pic confuz pe plan profesional și vei solicita îndrumarea unui șef. Este mai bine să faci acest lucru decât să faci ceva greșit și să regreți mai târziu. Fii foarte deschis cu această persoană, legat de dubiile tale și de ce fel de ajutor cauți. Omul aceasta te va ghida folosindu-se de cea mai bună analiză a situației.

 

Leu – O nouă oportunitate va fi la înălțimea așteptărilor tale. Abilitățile organizatorice vor fi excelente și vei face totul pentru a fi cel mai bun în cariera ta. Financiar, pot apărea pierderi minore. Investește numai după ce discuți cu cineva care știe cum se face acest lucru. Ești interesat să îți îmbunătățești sănătatea în continuare. Fă mișcare!

 

Fecioară – Dacă ai o funcție de conducere, astăzi, aceasta se va dovedi excelentă. Așteaptă-te la o majorare de salariu sau la o promovare. Cei care lucrează în comerț au parte de un nou loc de muncă, pe care ar trebui să și-l asume, deoarece aceasta se va dovedi o schimbare foarte bună pentru ei, mai târziu. Nu ezita, chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările.

 

Balanță – Dacă ai un loc de muncă oarecare constați că cheltuielile depășesc veniturile. Studenții sunt singuii fericiți, deoarece vor primi bursa pe care o așteptau. De asemenea, aceia care au fost avertizați că beau prea mult, trebuie să-și controleze obiceiul sau altfel vor avea probleme mai repede decât cred.

 

Scorpion – Te lupți cu inerția. Fie că este vorba despre afaceri sau de loc de muncă, orice vei întreprinde își va atinge obiectivul. Nu lua niciodată lucrurile de la sine. Oamenii care activează în domeniile artistice și creative, cum sunt pictorii, muzicienii și scriitorii, vor putea să își prezinte lucrările și să profite de beneficii neașteptate.

 

Săgetător – Studenții care se pregătesc de o carieră în domeniul IT, medicină sau inginerie reușesc în eforturile lor care țin de examene. Vei avea câteva rezultate notabile și te vei descurca foarte bine la astăzi. Dacă îți dorești o carieră care ține de formarea ca broker, specialist în tranzacționarea pe piețele de capital, va trebui să lupți puțin mai mult.

 

Capricorn – Este posibil ca lucrurile să se complice iar. Munca reluată în industria ospitalieră și în turism nu este în siguranță. Posibil să îți găsești o nouă slujbă. Una peste alta, este o zi când trebuie să ții ochii deschiși la oportunități. Ziua este ideală pentru arhitecții, firmele de arhitectură și constructorii se află la un nou start.

 

Vărsător – O mulțime de oameni urmăresc, admiră și își imaginează cum te-ai putea încadra în marile lor planuri. Indiferent dacă observi sau nu, ești considerat, neoficial, candidatul ideal pentru tot felul de activități noi, roluri și colaborări de prestigiu. Așadar, fii atent și ai grijă, din punct de vedere profesional, că nu știi de unde sare iepurele, la prânz.

 

Pești – Dacă ai un proces, ar putea apărea informații noi care nu te avantajează așa că va trebui să iei măsuri. Dacă trimiți un raport de muncă, este posibil să nu obții laudele care le aștepți.  Nu este o zi bună pentru a face teste sau pentru a încerca certificări de orice fel. Așteaptă o altă zi. Astăzi este bine să păstrezi secrete și să recunoști ceea ce alții…nu spun.

 

Recomandarile noastre