Horoscop Minerva – 14 aprilie. Continuă starea de irascibilitate

Horoscop Minerva – 14 aprilie. Continuă starea de irascibilitate
Cineva va face un pas în spate. Continuă starea de irascibilitate, este ca și cum protestatarii se repliază și încearcă să adopte o strategie. Chiar dacă din afară se anunță lucruri bune pentru România.

Vor mai muri oameni. Și cu și fără vaccin. Tinerii expuși în funcții publice pe criterii politice dau din lac în puț. Și mă întreb cine este cu adevărat sacrificat?

Horoscop Minerva – 14 aprilie. Continuă starea de irascibilitate

Berbec – Capacitatea de a câștiga banii cu care te-ai obișnuit, îți cere să devii mai responsabil cu privire la modul în care cheltui banii. Stabilește-ți niște limite, astfel încât să poți economisi pentru pensionare sau pentru alte obiective. Oferă-ți avantajul de a echilibra în mod regulat ceea ce mănânci, pentru a satisface acea dorință de echilibru.

 

Taur – Lucrurile sunt în echilibru ceea ce te face mai încrezător în general. Toate conversațiile și negocierile vor fi extrem de fluide. Este un moment bun pentru transformare profesională și atunci este bine să apelezi la consiliere sau orice fel de terapie care crezi că îți este de folos. Nu mușca mai mult decât poți să mesteci, altfel vei avea probleme digestive.

 

Gemeni – Brusc crește tensiunea la locul de muncă între angajatori și angajați. Tot mai multe incidente de sfidare și agresiune au loc în jurul tău. Este extrem de important să rămâi neutru în această perioadă incertă. Dacă ți se solicită un împrumut în această săptămână, asigură-te că nu depinzi doar de niște promisiuni verbale. Cere ceva în scris.

 

Rac – Cuvintele pe care le spui astăzi, au o putere specială, și inspiră încredere cum rare ori se întâmplă. Ar trebui să observi forța emoțiilor și a personalității tale. Profită de această ocazie pentru a fi cu un pas înaintea jocului altora. Dacă ai un loc de muncă obișnuit vei constata că cheltuielile depășesc veniturile.

 

Leu – Ești vesel și îi distrezi pe cei din jur cu replicile prompte și la obiect. Este un cadou. Folosește-l pentru a lumina viețile celorlalți. S-ar putea să nu-ți dai seama, dar ai putea fi soarele multora din jurul tău. Starea de spirit îmbunătățită te va duce la îmbunătățirea stării de sănătate. Atitudinea optimistă și gândirea pozitivă te vor ajuta să stăpânești orice situație.

 

Fecioară – Ai atâtea în minte încât este greu să le organizezi. Important pentru tine este să îți împărtășești ideile cu ceilalți. Unii îți vor da sfaturi solide și utile. Atenție la loviturile la nivelul capului, deoarece se întrevăd diferite tipuri de accidente, dintre care multe ar putea cauza un pericol special pentru cap sau partea superioară a corpului.

 

Balanță – Întâlnirile de astăzi nu numai că te surprind, ci au și un efect profund revoluționar asupra gândirii și perspectivelor care le aduc. Așa cum ai crezut că ai găsit un mod de viață liniștit, ai descoperit că de fapt, te complici. Proprietățile de tipul casă la curte sau apartament la bloc, cabinetele de cosmetică sau saloanele de frumusețe vor aduce câștiguri cât de curând.

 

Scorpion – Ar trebui să fii precaut cu tendința de a cheltui bani pe lucruri inutile. Pentru cei care lucrează în companii aeriene există șanse de reorientare profesională sau de creștere ori de promovare după o perioadă lungă de timp. Evită să faci investiții de anvergură astăzi, deoarece există riscuri imense. Încearcă să îți ușurezi volumul de muncă, altfel stresul va lovi din plin.

 

Săgetător – Ai putea, să vii cu câteva modalități creative de a-ți crește veniturile. Urmărește toate opțiunile de a câștiga bani! Te sfătuiesc să iei cu atenție și cu grijă toate deciziile financiare săptămâna aceasta, deoarece orice neglijență se poate dovedi dăunătoare pentru tine. Amână decizia de a scăpa de o proprietate.

 

Capricorn – Activitatea din casa de investiții și proprietăți comune poate însemna doar un singur lucru. Că ceea ce deții poate blocat de o licitație în timp ce încerci să strângi niște bani. Asigură-te că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă cu privire la detaliile vânzării, deoarece ai putea fi convins că consecințele sunt prea grave pentru a merita riscul.

 

Vărsător – Întreabă-te dacă  asta este ceea ce trebuie să faci cu adevărat? Folosește energia astrală pentru a ieși afară să faci mișcare, știind că este „ceea ce trebuie făcut”. Și nu uita să îți împărtășești sentimentele cu prietenii! Dacă ai vreun simptom, mergi la medic. Mintea ta lucrează ore suplimentare, iar acest lucru ar putea influența modul în care te simți.

 

Pești – Sectorul muncii, cel puțin, este un loc sigur în care poți rămâne pe din afară. Oamenii vor să audă ce ai de spus, în special ideile tale despre cum să economisești bani din propriile venituri. Din motive de sănătate și liniște sufletească, este timpul să te întrebi ce se întâmplă cu viața ta. Rutina care îți oferă putere fizică și dă claritate minții, sunt cele pe care trebuie să le hrănești.

Dorian Popa a rămas fără card. Cine i l-a luat și de ce