Horoscop Minerva – 19 februarie. Berbecii au oportunități să plece în străinătate

Horoscop Minerva – 19 februarie. Berbecii au oportunități să plece în străinătate
Lucrurile par să se mai liniștească, din punct de vedere social. Vremea ne poate da peste cap în continuare. Acum este frig, acum este cald.

Dacă mergeți la munte, atenție la avalanșe, alunecări de teren, inundații.

În schimb, continuă disputele, parlament – guvern.

Horoscop Minerva – 19 februarie. Berbecii au oportunități să plece în străinătate

Berbec – Negocierile vor fi extrem de ușoare și vei fi mândru de tot ceea ce vei obține în această lună. Este cel mai bun moment pentru a-ți arăta talentele. Șefii vor fi foarte impresionați de eficiența și munca grea. O promovare sau o mărire de salariu bate la ușă. Este posibil să pleci în străinătate pentru a te ocupa de un proiect de birou.

 

Taur – Relațiile cu colegii s-ar putea tensiona, dacă nu îți limitezi discursul. Ai grijă, deoarece această perioadă este excelentă pentru a obține rezultate imediate, cu condiția să nu te abați de la ceea ce îți propui. Eforturile depuse acum vor aduce rezultate foarte bune în zilele următoare. Planifică-ți lucrurile într-o ordine mai sistematică.

 

Gemeni – Este o lună în care vei învăța noi abilități și strategii. Astrele sugerează că o persoană îți va împărtăși experiențele pentru a te duce pe calea succesului profesional. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și să înveți din ea. O sarcină importantă cu termene limită îți va testa sinceritatea, în special spre sfârșitul lunii.

 

Rac – Cu siguranță nu vei fi lipsit de suflet când vine vorba despre romantism. Vei fi surprins de cineva care îți place cu adevărat. Cel mai probabil va fi un prieten apropiat, care ți-a plăcut încă de la început. Cuplurile căsătorite nu trebuie să permită orgoliului să își facă apariția, deoarece acesta va fi cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla căsătoriei.

 

Leu – Trebuie să fii precaut și să iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Vei avea un început excelent pe măsură ce ți se va oferi un loc de muncă interesant. Ia în considerare aceste oferte, cu prudență însă, înainte de a-ți părăsi locul de muncă actual. Vei fi foarte mulțumit de direcția în care merge cariera ta.

 

Fecioară – Dacă ești student și dorești să lucrezi cu jumătate de normă pentru a reduce o parte din povara financiară ar trebui să continui să cauți, deoarece acest lucru nu îți va împiedica studiile. Luna este foarte bună în ceea ce privește șomerii, deoarece în sfârșit, primesc telefonul pe care îl așteaptă. Consideră că acesta este un test al răbdării.

 

Balanță – O problemă va fi cu cei care lucrează în sectorul bugetar, ministere sau agenții, s-ar putea pomenii cu salariile diminuate și chiar cu o restrângere a schemei organizatorice. Alții ar putea promova. Dacă urmezi studii tehnice te vei descurca bine la examene și ai putea chiar să te angajezi pe undeva cu jumătate de normă.

 

Scorpion – Profesioniștii din domeniile PR, în special, bancar, vor trebui să depună eforturi speciale pentru a obține rezultatele dorite. La locul de muncă, totul se va schimba, undeva către sfârșitul lunii. Atunci succesul așteptat va veni fără prea mult efort. Nu repartiza o muncă importantă și laborioasă unei persoane nesigure.

 

Săgetător – Este posibil ca colegii să îți fie de mare ajutor acum. Nu îți poți permite să faci nicio greșeală, așa că ai grijă pe plan profesional. Succesul pe care îl obții te va motiva să lucrezi și mai mult. Este o lună bună pentru cei cae lucrează în sectoarele bancare. Trebuie să îți stabilești prioritățile corect pentru a păstra echilibru.

 

Capricorn – Învață cum să deții controlul emoțiilor negative în relația cu marile proiecte instituționale. Eforturile de a-ți spori perspectivele de carieră vor avea succes. Să lucrezi în strânsă cooperare cu ceilalți ți-ar aduce beneficii. La jumătatea lunii, viața profesională testează calitatea muncii, posibil ca rezultatele să apară după eforturi sporite.

 

Vărsător – În cazul că nu pleci în altă parte, s-ar putea să obții promovare care să îți ducă cariera unde nici nu te gândești. Asigură-te că profiți de această șansă și dă tot ce ai mai bun la locul de muncă. Vei beneficia prin asumarea unor responsabilități suplimentare și prin îndeplinirea obiectivelor stabilite la timp.

 

Pești – Nu lăsați niciun rezultat dur să te descurajeze la birou, deoarece sfârșitul lunii, în general, are rezultate promițătoare. Cu toate acestea, astrele te avertizează să păstrezi distanța față de un coleg lacom, deoarece ai șansa ca acesta să te îndrume greșit. Folosește-și intuiția pentru a lua o decizie rapidă care te-ar ajuta.