Horoscop Minerva – 2 mai. Lăsați energia și fericirea să curgă!

Horoscop Minerva – 2 mai. Lăsați energia și fericirea să curgă!
Hristos a Înviat! Al doilea Paște sărbătorit în condiții de pandemie. Poate această sărbătoare să ne mai lumineze mințile și să înțelegem că este nevoie de liniște și calm, de ascultare și de conformare ca să putem merge mai departe.

Horoscop Minerva – 2 mai. Lăsați energia și fericirea să curgă!

Berbec – Simți Paștele ca pe o eliberare. Tânjești să te uiți cu drag în ochii celei sau celui pe care îl numești suflet pereche. Visați împreună la viitor, dar, din păcate, nu există perspective în acest sens deocamdată. Rezistă dorinței de a idealiza ceva ce nu este potrivit pentru tine. Chiar dacă nu ai pe cineva special în viața ta acum, nu este exclusă fericirea.

 

Taur – Stai la masă cu familia și volens -nolens, discuția alunecă spre marea problemă…banii. Mercur se pregătește să treacă în domiciliu și îți va aduce idei despre cum să găsești noi surse de venit sau idei de afaceri. Deocamdată simte-te bine alături de familie. Fii inteligent atunci când vine vorba despre modul în care interacționezi cu ceilalți.

 

Gemeni – Că tot ești liber, astrele te încurajează să încerci un mic experiment în ceea ce privește relația. Dacă întâmpinați dificultăți în a decide care dintre căi este cea mai bună, atunci încearcă să te acordezi la viitor și să afli câte ceva despre fiecare dintre direcțiile pe care le-ai putea avea în față. Pare o metodă neortodoxă – puteți învăța ceva interesa.

 

Rac – În loc să vă simțiți bine împreună cu cei câțiva prieteni, preferați să vorbiți despre muncă. Sunteți atrași de acțiuni de voluntariat bazate pe distribuția de alimente celor nevoiași. Memoria este extrem de bună și vei putea cu ușurință să reții orice fapte care se petrec în jur. Nimic nu va scăpa atenției tale, cu atât mai puțin detaliile.

 

Leu – S-ar putea să te străduiești să ai mai multă libertate acum, iar tentația de a renunța la slujbă poate fi mai puternică ca niciodată. Nu cred că este chiar timpul să apeși pe trăgaci. Mesajele din vis sau flash-urile legate de câștig pot oferi doar informațiile de care ai nevoie pentru a face aceste schimbări semnificative.

 

Fecioară – Nu te mai gândi la ce drum să apuci. Relaxeză-te și lasă energia să curgă. Vor veni și ideile pe care le cauți. Deocamdată nu este momentul să  te implici în activități precum restaurantele, piețele, campaniile fast-food sau magazinele alimentare. Ține minte, trebuie să lucrezi mai inteligent, nu mai greu. Și satisfacțiile vor fi pe măsură.

 

Balanță – Din păcate toată familia este răcită. Cauți soluții naturiste. Dacă nu ești familiarizat cu sucurile de plante, cum este cel din fructe de pădure sau cătină, este timpul să faci cunoștință cu ele. S-a dovedit clinic că diminuează crampele abdominale la femei și promovează sănătatea prostatei la bărbați, iar pe de altă parte întrește imunitatea tuturor.

 

Scorpion – Deși s-ar putea să simți și să pari un pic mai tensionat decât de obicei, este pentru că ai un plus de energie pe care nu știi unde să o canalizezi. Este un moment minunat pentru a începe cu familia. Când neașteptatul este în meniu, abia aștepți să cauți. Nu te poți abține și Dacă ți se pare că cineva dintre cei apropiați minte, i-o vei spune de la obraz.

 

Săgetător – Între prieteni ești puțin mai politios și mai diplomat decât de obicei. Doar pentru că poți să bârfești despre viața sentimentală a cuiva ți-aș sugera să fii atent la ce spui, dar mai bine nu te-ai băga. Vorbește despre ce este pe masă, gratulează bucătarul, gustă din tot ce ți se ofră dar ferește-te de bârfă. Face bine și la sănătate.

 

Capricorn – Este un moment bun pentru a-ți analiza visele, deoarece configurația astrală actuală poate indica faptul că ai putea avea unele comunicări profunde și semnificative prin intermediul acesti mediu. Merită să acorzi atenție mesajului lor, deoarece ar putea să îți economisească timpul și să scurteze problemele în încercarea de a găsi răspuns.

 

Vărsător – Durerile de spate, durerile de gât, durerile de cap pot fi atenuate cel puțin parțial prin creșterea cantității de apă pe care o bei și a mișcării pe care o faci. O mulțime de informații vin, dar unele dintre ele sunt contradictorii. Nu trece la concluzii prea repede. Mintea și emoțiile vor funcționa în tandem. În jurul tău toate sunt în schimbare și nu mai știi să te bucuri.

 

Pești – Este o perioadă în care mâncarea ne poate da peste cap. Deci ai putea, să începi să te simți rău. Îți recomand ca după o masă copioasă să crești consumul de apă. Încearcă să te obișnuiești să bei câteva pahare de apă, înainte de cafea. Pentru a te hidrata și a hrăni celulele, dar și pentru ficat sucurile proaspete din fructe și legume sunt sfinte.

Paște cu ouă, miel și cozonac. Cum și cât mâncăm pentru a nu ne fi rău

Recomandarile noastre