Horoscop Minerva – 21 aprilie. Discuțiile în contradictoriu continuă

Horoscop Minerva – 21 aprilie. Discuțiile în contradictoriu continuă
Populația, totuși, pare să-și fi găsit identitatea. Pare să-și înțeleagă mai bine statutul și  drepturile. În unele familii aflate pe punctul de a se despărții se pare că lucrurile se mai îmbunează.

Criza politică pare să nu intereseze populația, iar această atitudine este pe placul unora, Guvern și Președenție. Oricum discuțiile în contradictoriu continuă.

Horoscop Minerva – 21 aprilie. Discuțiile în contradictoriu continuă

Berbec – Pentru a avansa în carieră, va trebui să îți asumi unele riscuri legate de credință. Ai o bază solidă de unde să începi, dar nu îți fie teamă să te extinzi în necunoscut. Lasă-te să visezi și să te extinzi în loc să rămâi pe un teritoriu familiar. Intră în esența problemei când discuți cu prietenii. Ai să găsește răspunsul de care ai nevoie printre hohotele și glumele lor.

 

Taur – Concentrează-te pe îngrijirea de sine și pe reflecția interioară. Dacă ai lucrat la propria vindecare în ultimele luni, acum vei vedea rezultatele. Există un început și pentru prima dată! Nu ai lăsat scuza de genul, nu am mai făcut asta până acum să te oprească și acum poți vedea unde ai ajuns. Ziua este bună pentru a căuta un loc de muncă care să aducă mai mulți bani.

 

Gemeni – Ești într-o poziție care îți place, dar este posibil să fii obosit de direcția în care au luat-o lucrurile. Gândește-te la această problemă. Punctul tău de vedere va fii primit cu respect și o considerație. Ești într-un moment în care va trebui să deschizi gura. Te reconectezi cu vechi prieteni, dicutați despre munca pe care o faci. Îți dorești mai mulți bani. Ai răbdare!

 

Rac – Energia astrală este favorabilă, jucăușă și de aceea poate aduce vulnerabilitate în relațiile corecte. S-ar putea să nu te poți exprima pe înțelesul tuturor. Pentru că această energie se acumulează din ce în ce mai profund, găsește o modalitate de a o canaliza. Ai posibilitatea de a face schimbări la toate nivelurile, inclusiv financiar și în carieră.

 

Leu – Se pare că există tensiune oriunde te întorci. Ideile rigide ale unora din preajma ta stau în calea progresului personal. Nu este însă, nici cel mai bun moment pentru a-i presiona sau a-i convinge de ceva în care nu cred. Refuzul de a lua în considerare alte perspective te împiedică în mai multe moduri. Tranzitul poate avea, efecte de lungă durată asupra relațiilor.

 

Fecioară – Acordă mai mult credit și considerație altor persoane, mai mult decât o poți face în mod normal. O minte deschisă este un atuu în plus pentru tine, mai mult decât ai crede. Arată oamenilor latura ta caldă și jucăușă, arată-ți afecțiunea și deschide-te pentru a primi afecțiune de la ceilalți. Ești pregătit să faci orice pentru a avansa în carieră și a avea siguranța zilei de mâine.

 

Balanță – O zi excelentă pentru a arunca o privire asupra situației tale financiare și a afla cum să o îmbunătățești. Începe un cont de economii, creează un buget de cheltuieli sau află mai multe despre investiții. Oricare dintre acestea sunt o modalitate excelentă de a începe. Este un moment bun pentru a lucra la atitudinea ta față de succes. Posibil să ai un blocaj care să îl țină departe de tine.

 

Scorpion – Indiferent de modul în care au avut loc afacerile până acum, nu ai în minte decât banii. Această nesiguranță lovește acolo unde doare mai tare, în relațiile cu familia. Interesul îți este provocat în ceea ce privește învățarea de noi abilități care pot fi aplicate potențialului de câștig. Bucură-te să cheltuieli, dar să și investești pentru a-ți asigura stabilitatea pe termen lung.

 

Săgetător – Nu în ultimul rând, urmărește-ți pasiunile. Te pot duce în câteva locuri minunate. Ești dornic să încerci ceva nou sau să dezvolți o nouă imagine a ta. Adu această pasiune în a face ceva care te face să te simți entuziasmat. Începe prin ați administra mai atent bugetul și urmărește cheltuielile pe care le faci și tu și familia.

 

Capricorn – Îți dorești carieră și ești hotărât să te realizezi. Această perioadă este perfectă pentru a te alătura unor grupuri, în special celor care îți pot scoate în evidență imaginea și te pot ajuta să te deplasezi în cercurile potrivite. Concentrează-te asupra abilității financiare pe care le ai și fă un inventar privat al modului în care lucrezi cu această calitate.

 

Vărsător – Educația este un proces nesfârșit. Se pare că tu ești punctul central al unei noi idei care se dezvoltă. Îi înveți pe alții, iar alții învață de la tine.Păstrează dialogul deschis. Problemele financiare pe care le ai sunt evidențiate acum. A purta o discuție cu familia te poate ajuta să atenuezi din problemele legate de bani, înainte ca acestea să se manifeste și nu după.

 

Pești – O oportunitate care este bună pentru a începe o nouă carieră, dar asta presupune să treci într-o nouă poziție sau să lansezi un produs sau un serviciu printr-o campanie publicitară majoră. Dacă vrei să fii în centrul atenției, acesta este momentul. Uneori, nu există suficient spațiu pentru a te exprima în totalitate. Încearcă să fii atent atunci când cineva nu-și face treaba.

Casa în care a stat Mark Zuckerberg, liberă pentru închiriere. Sunt promise povești despre boss-ul Facebook