Horoscop Minerva – 23 februarie. Ruperi neașteptate de coaliții. Leii sunt într-o fază extrem de creativă

Horoscop Minerva – 23 februarie. Ruperi neașteptate de coaliții. Leii sunt într-o fază extrem de creativă
Pe măsură ce se apropie sfârșitul lunii, atmosfera este mai tensionată. Aflăm despre asocieri sau ruperi neașteptate de coaliții.

Sindicatele dau ultimaturi peste ultimaturi. Nu cred că vor mai aștepta răspunsuri care oricum nu vor veni.

Mișcările sociale amenință să ia urma unui val care se ridică, se ridică…

Horoscop Minerva – 23 februarie. Leii sunt într-o fază extrem de creativă

Berbec – Nu scăpa din vedere ansablul. Este o mare golire înainte de înviere și reînnoire. Clarifică-ți obiectivele și rămâi tu în timp ce întruchipezi înțelepciunea experiențelor cumulate din ultimul an. Descoperi informații ncunoscute, ai revelații și reevaluezi, în context, relațiile financiare, personale și intime care sunt mai importante.

 

Taur – Viața evoluează profund, la fel ca și tine și relațiile tale. Îți înveți dorințele și nevoile pentru o mai mare intimitate, securitate, asistență și muncă în echipă și faci descoperiri valoroase. Menține deschise canalele de comunicare și poți ajunge la o înțelegere mai profundă. Oportunități lucrative și relații care se vindecă.

 

Gemeni – Azi o șansă de a-ți reevalua obiceiurile zilnice, sănătatea, rutinele, munca și viața, permițându-ți să experimentezi o împlinire cotidiană mai profundă care să ducă la o transformare. Poți aprofunda legăturile cu munca în echipă, libertatea, compromisul și spațiul pentru a spori atât profesional, cât și personal.

 

Rac – Soarele te scoate din zona de confort și te invită să iubești și să trăiești mai atent și mai profund. Orice ar fi fost în trecut, poate chiar în copilărie, îți dai seama de puterea ta de a-ți crea realitatea, în fiecare moment, prin gânduri, cuvinte și fapte. Rămâi în prezent, eliberează-te, în mod conștient, de trecut și bucură-te de viață.

 

Leu – Ziua cere o confruntare conștientă cu trecutul, nesiguranțele, traumele din copilărie și / sau experiențele dureroase care ți-au conturat așteptările. Îți sporește sentimentul de apartenență, la fel de emoțional ca și sentimentul de aparteneță la familie. Ești într-o fază extrem de creativă și conștientizezi care sunt adevăratele dorințe.

 

Fecioară – Analizează discuțiile de luna trecută și află informațiile pe care nu le-ai sesizat atunci. Implicit, reevaluează-ți alegerile, deciziile și convingerile recente. Eliberează conștient resentimentele și percepțiile greșite și păstrează deschise canalele de comunicare. Doar așa poți învăța un adevăr mai profund și poți lua decizii.

 

Balanță – Ești în plin proces de reevaluare a evenimentelor recente și a angajamentelor personale și financiare importante. Gândește-te cine numără reușitele din viața ta. Totul se reduce la o comunicare clară și cinstită despre ceea ce vrei pentru tine și de la relațiile tale. Aceasta începe cu onestitate față de tine însuți și de ceea ce prețuiești.

 

Scorpion – Probabil un proces care se desfășoară în profunzime, marcând o fază introspectivă, chiar dacă la suprafață pare că totul se desfășoară ca de obicei. Pe măsură ce recunoști dorințele secrete, temerile subconștiente și modelele de relații, poți face alegeri conștiente. Ești într-un ciclu personal de evoluție, îți scoți masca și te dezvălui așa cum ești.

 

Săgetător – Te miști spre interior pentru reflecție, meditație și singurătate și te cufunzi în practici spirituale, în timp ce te pregătești pentru renaștere de la începutul anului. Te transformi la nivel sufletesc, devi conștient de gânduri, idei, dorințe, temeri și percepții subconștiente. Atragi atenția, faci conexiuni care te pot ajuta să îți continui ambițiile.

 

Capricorn – Cercul tău social se extinde și te pomenești într-o lume cu totul nouă, de posibilități, ocazii și șanse pentru a-ți realiza visele. Ia-o încet și deocamdată evită să sari la concluzii. De asemenea, dacă au existat neînțelegeri, le poți rezolva acum. Dă timp situațiilor să se vindece, să evolueze și să eliberezi orice resentiment.

 

Vărsător – Te afli într-o fază de reevaluare a ambițiilor, a situației profesionale și a evoluțiilor recente. Ai însă și potențialul de a învăța ceva mai mult din aceste situații. Pot exista chiar și o a doua șansă la ceva ce crezi că a fost o oportunitate ratată. Viața și cercul tău social se extind, aducând conexiuni interesante și captivante.

 

Pești – Și tu te afli într-o călătorie întru regăsirea de sine, cu ocolișuri, reevaluând credințele, idealurile și ceea ce credeai că știi. Este un proces de redescoperire a credinței în tine și o putere mai mare care te susține prin hățișurile vieții. La cel mai înalt nivel, este o călătorie spirituală. Cei mai înțelepți sunt cei care spun că nu știu.