Horoscop Minerva – 26 februarie. Săgetătorii, șansă pentru o creștere a veniturilor sau o idee de afaceri profitabilă

Horoscop Minerva – 26 februarie. Săgetătorii, șansă pentru o creștere a veniturilor sau o idee de afaceri profitabilă
Posibil să auzim că se despart cupluri celebre. Astăzi, violența în cuplu poate atinge cote alarmante. Unele dispute se pot lăsa cu mai mult de o simplă ceartă sau despărțire.

Luna – Marte – Venus, toate în pătrat una față de cealaltă, aduce lucruri neașteptate. Agresivitate și inacceptare care îi pot costa viața pe parteneri.

Pot avea loc accidente de mașină sau incendii de case. Unii își pot pierde locul de muncă.

Horoscop Minerva – 26 februarie. Săgetătorii, șansă pentru o creștere a veniturilor sau o idee de afaceri profitabilă

Berbec – Oamenii sunt cu ochii pe tine – personal și profesional. Fii tu și condu prin exemplu propriu și poți ajunge automat unde dorești. Ziua evidențiază o situație creativă, dar și probleme legate de dragoste și romantism. Exersează grija de sine și iubește-te mai mult, doar așa poți să atragi și să fii deschis să primești ce meriți.

 

Taur – Accentul se va pune pe sectorul relațional, ceea ce înseamnă că săptămânile următoare ar putea fi un moment de negociere și comunicare. Interacțiunile ar putea fi intense și, deși compromisul este posibil, poate fi câștigat cu greu. Dacă ești nerăbdător să contactezi pe cineva din conducere cu o idee, astăzi poți discuta despre asta.

 

Gemeni – Orice întârziere va începe, treptat să se ușureze și vei putea lansa acele planuri și proiecte care au fost amânate. Dacă te-ai adaptat, vei vedea că on line lucrurile merg mai repede. De asemenea, ar trebui să profiți de oportunități care au fost înghețate, în ultimele luni. Găsește o modalitate de a face planificare atentă lucrurilor.

 

Rac – Ofertele imobiliare au mai multe șanse să aibă succes acum. Este posibil să ai mai puține probleme cu propria casă. Aceste lucru te readuce pe drumul cel bun, mai ales după o perioadă de dezamăgiri, întârzieri și încetineală. Este adusă în centrul atenției, organizarea, fie a timpului liber, fie a muncii restrictive în regim de telemuncă.

 

Leu –Dacă nu ești într-o relație, această zi te poate determina să petreci mai mult timp acasă, cu familia. Sunt regulile impuse nu doar de influențele astrale ci și de pandemie. Căutarea unei case, chiar redecorarea sau renovarea locuinței poate fi unul dintre angajamentele acestei luni. Ai putea fi interesat de cumpărarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare.

 

Fecioară – Dacă ultimele luni au fost dificile, luna aceasta aduce câteva schimbări, e drept, limitative, dar care te vor ajuta să îți fructifici creativitatea și să te simți mult mai productiv/ă. Este o perioadă excelentă pentru gestionarea eficientă a sarcinilor administrative zilnice. Vei remedia orice întârziere în ce privește plata la întreținere și alte restanțe.

 

Balanță – Ai mijloacele de a naviga prin orice situație cu tact și diplomație. Ziua ar putea schimba jocul la nivel național într-un mod foarte real, pe măsură ce planetele cheie, aduc un final satisfăcător momentelor de frustrare și întârziere și îți va permite să te simți mai optimist cu privire la viitor. Ești încurajat să preiei controlul.

 

Scorpion – Ești încurajat să mergi înainte cu acele proiecte pe care le-ai visat și să începi să explorezi posibilități și idei care sunt profund semnificative pentru tine. Ai în minte, idei și gânduri care până nu demult au însemnat întârziere și confuzie, în ce privește sistematizarea și punerea lor în aplicare. Acest lucru te poate readuce pe drumul cel bun.

 

Săgetător – Săptămânile următoare se vor finaliza multe și vei scăpa de povara pe care simți că ai duce-o pe umeri și te vei ușura. Este o șansă de a elibera din bagajele emoționale și de a curăța rana, astfel încât să fii gata să primești mângâierea Soarelui. Acest lucru ar putea coincide cu o creștere a veniturilor sau cu o idee de afaceri profitabilă.

 

Capricorn – Atât cariera, cât și sectorul social sunt în centrul atenției încă de la începutul acestei zile. Zic că un moment minunat pentru a-ți promova interesele și pentru a te conecta la rețea cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Scoate în evidență nevoia de a ajunge la alții și de a-ți sărbători cercul de prieteni.

 

Vărsător – Ești provocat să îți promovezi ideile, gândirea, CV-ul și orice altceva care îți permite să te deplasezi în lume. Orice întârziere, în special în ceea ce privește învățământul superior, legea sau publicarea, poate să dispară. Dacă ai experimentat oarecare frustrări în legătură cu negocierile totul se va rezolva.

 

Pești – Deși este posibil să nu poți merge prea departe, îți poți satisface această dorință explorând noi locuri sau mergând în acele călătorii metaforice pe Internet și care au loc atunci când studiezi, înveți lucruri noi sau poate scrii o carte. Dacă unele proiecte sau tranzacții au fost amânate, ar putea exista mai multă fluiditate și mișcare acum.

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu buldogeii