Horoscop Minerva – 3 aprilie. Racii au oportunități de câștig mai mulți bani

Horoscop Minerva – 3 aprilie. Racii au oportunități de câștig mai mulți bani
Trigonul în semne de Foc ar trebui să grăbească luarea unor decizii, în sens de concesii, ca să liniștescă spiritele.

Cei mai agitați sunt tinerii care nu au locuri de muncă. Atenție la accidente și la Foc.

Horoscop Minerva – 3 aprilie. Racii au oportunități de câștig mai mulți bani

Berbec – Un proiect ar putea fi finalizat astăzi cu succes. Au loc deja discuții despre următorul, dar nu ești înclinat să te gândești încă la asta, cel puțin nu acum. Dorești să lași lucrurile să meargă de la sine și să te relaxezi o vreme. Verifică unele cheltuieli legate de familie, copii, de prieteni și de distracție. S-ar putea să afli mai mult decât te aștepți.

 

Taur – Este un moment excelent pentru a forma noi parteneriate de afaceri, pentru a te alătura unei echipe de proiect sau pentru a te întâlni cu clienții. Se pune accent pe a veni împreună pentru a realiza mai mult decât poți singur. Cauți servicii oferite de instituțiile financiare. Cum te poți folosi de asta acasă pentru a aduce bani în plus?

 

Gemeni – Dacă ai fost recent disponibilizat, folosește această șansă pentru a căuta locuri de muncă care au să-ți placă. Munca pare a fi destul de intensă acum, cu potențialul ca noi drame să apară zilnic. Lucrează la abilitățile de comunicare pentru a obține răsplata bănească pe care o dorești și de care ai nevoie la orice loc nou de muncă sau misiune pe care o ai.

 

Rac – Există activitate în sectorul de muncă, ceea ce este o veste bună, mai ales dacă ai rămas fără muncă și cauți ceva nou. Norocul este de partea ta, dacă ai experiență în tehnica de calcul, web-design, crearea de site-uri sau alte astfel de abilități. La fel de bine, este posibil să câștigi mai mulți bani din contracte independente care ar putea continua și în viitor.

 

Leu – Iată ziua unor plăți neașteptate. Cu toate acestea, nu cheltui totul dintr-o dată. Păstrează niște bani albi pentru zile negre. Este posibil să faci echipă cu alții pentru a crea un site, blog sau altă prezență online. Merită să depui timp și efort în astfel de proiecte. Abilitățile financiare pe care le aduci în joc sunt vitale. Pentru a rămâne în formă este nevoie de timp și concentrare.

 

Fecioară – Este posibil să nu ai chef să faci ceva în afara sarcinilor de rutină pe care le poți face automat. Ideile tale sunt foarte bune; deci, nu ezita să le duci altora cât mai curând posibil. Mijloacele electronice sunt cheia pentru răspândirea cuvântului. Investițiile în proprietățile comune pot necesita o acțiune din partea ta. Citește atent înainte semna vreun document.

 

Balanță – Există o linie fină între ambiție și obsesie. Dacă descoperi că nu te gândești la altceva decât la un singur lucru, poate că este timpul să discuți cu cineva despre asta. El sau ea poate vedea ceea ce tu nu vrei să vezi tu. Dacă te simți plătit prost și neapreciat, această perioadă îți va aduce determinarea și ajutorul suplimentar pentru a găsi ceea ce cauți.

 

Scorpion – Dacă ești pe punctul de a lansa un nou produs, serviciu sau afacere online, fă primul pas. Succesul pe care îl dorești va veni mai ușor. Totul încurajează să îți prezinți abilitățile și talentele. Și viața financiară evolueză în funcție de pașii pe care îi faci în carieră. Îți schimbi modul în care îți abordezi munca și îți faci planuri pentru viitor.

 

Săgetător – S-ar putea să te gândești la finanțele tale. Nu este niciodată prea târziu să afli despre diverse instrumete de economisire și investiții, mai ales dacă vrei să faci ceva pe cont propriu. Notează-ți obiectivele și întâlnește-ți consilierul financiar. Consumi alimente sănătoase în fiecare zi? Nimic nu te va face să te simți mai bine decât o alimentație echilibrată.

 

Capricorn – Achită orice datorie pe care o ai. Fă-ți timp și pentru sănătatea ta. Odihnește-te suficient, consumă alimentele potrivite, ia vitamine, fă exerciții fizice în fiecare zi, mergi la medic când ai nevoie și fă-ți timp să te relaxezi. Toate acestea te ajută să ai o viață sănătoasă. Cu toții ne dorim să trăim o viață lungă și sănătoasă. Începe să o faci de pe acum.

 

Vărsător – Astăzi poți pune accent pe organizarea lucrurilor și gestionarea vieții tale. Aruncă o privire asupra gestionării timpului. Este posibil să planifici lucrurile în fiecare zi, astfel încât să ai suficient timp pentru a face ceea ce trebuie să faci, precum și pentru a face tot ce ai dori să faci. Stabilește priorități pentru ca lucrurile să meargă bine.

 

Pești – Îți este greu să ai controlul asupra minții tale, la câte probleme s-au adunat. Încetinește și respiră adânc. O comunicare bună cu ceilalți va fi cheia pentru a rezolva ideile și gândurile sporadice. Încearcă să mănânci legume cu frunze sau afine, care te ajută în procesul nutriției. Afinele, de exemplu, ajută la mișcarea sănătoasă a intestinului.

Fuego a reinventat emisiunea ”Drag de România mea”. Regal la TVR 2