Horoscop Minerva – 30 aprilie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la oferte. Sunt doar aparent profitabile

Horoscop Minerva – 30 aprilie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la oferte. Sunt doar aparent profitabile
Din nou se tensionează relațiile internaționale. Comunicarea la nivel de diplomație pare depășită de situație. Venus – Luna Neagră și Mercur sunt focarul Careului în T dintre Saturn și Jupiter.

România, atenție la capcane! Dispute între teribiliștii șoselelor care se pot solda cu moartea unuia dintre combatanți.

Horoscop Minerva – 30 aprilie. Vărsătorii trebuie să fie atenți la oferte. Sunt doar aparent profitabile

Berbec – Este la fel de important să te hrănești cu gânduri corecte, precum este să mănânci alimente potrivite. Dacă ai o dietă bună, dar tu gândești tot negativ, impactul va fi reversul medaliei, adică negi beneficiile nutrienților. Eliberează acele stări de spirit care cauzează atâtea probleme de sănătate. Înlocuiește-le cu optimism.

 

Taur – Astăzi este important pentru tine să ai contact cu pământul. Suflecă-ți mânecile și murdărește-ți mâinile. Simte legătura cu el, este un pas important în manifestarea dorințelor tale. Cumpără semințe, îngrășăminte și o adăpătoare. Este o zi numai bună pentru a însămânța. Apoi, planifică-ți viitorul financiar. Analizează-ți bugetul și începe să stabilești obiectivele.

 

Gemeni – Vei fi extrem de frustrat de oamenii care nu dau randament la locul de muncă în timp ce tu lucrezi foarte mult. Atitudinea leneșă și nepăsătoare începe să îți pună nervii la încercare. Nu este sănătos. Concentrează-te asupra ta și nu te mai gândi la ceilalți. Și tu va trebui să faci o planificare și să îți bugetezi cheltuielile. Mai ales că Paștele bate la ușă.

 

Rac – Cam toate problemele financiare ar trebui eliminate, oferindu-ți posibilitatea de a-ți îmbunătăți finanțele. Este momentul potrivit pentru a face investiții, pe măsură ce obții o sumă mai mare de bani. Dacă vrei să aplici pentru un împrumut la domiciliu, gen provident sau icredit, așteptă puțin. Dacă vrei să-ți cumperi o mașină nouă, începe demersurile.

 

Leu – Mersul pe jos este de preferat autoturismului sau transportului public, dacă vremea o permite. Fii hotărât când vine vorba despre timpul tău, pentru că vei plăti un preț ridicat dacă ignori nevoilor personale. Câteva minute cu o ceașcă de ceai de plante în mâini este, de asemenea, un lucru bun pentru tine. Rămâi calm și centrat pe ce-ți dorești.

 

Fecioară – Ai o mare energie pentru stabilirea de contacte și dezvoltarea rețelelor sociale constructive. Oamenii care iubesc să socializeze ar putea să te sprijine. Aplică pentru un nou loc de muncă sau folosește ideile inovatoare în rutinele stabilite. S-ar putea să fii puțin strâmtorat în ce privește banii din cauza bugetării greșite. Nu ar strica să stai de vorbă cu un expert financiar.

 

Balanță – Banii tăi trebuie să lucreze pentru tine și să cheltui în funcție de bugetul personal. Nu te băga în niciun proiect nou mai ales în weekend. Dacă vrei să îți diversifici investițiile doar din depozite și obligațiuni, atunci ar trebui să iei în calcul varii proprietăți, terenuri sau case ori comerciale, pentru câștiguri pe termen lung.

 

Scorpion – A arăta bine este un efort de a observa ceea ce îți place la tine și ceea ce simți că sunt cele mai puternice caracteristici ale tale. Observarea acestui lucru este primul pas spre a acționa asupra a ceea ce dorești să îmbunătățești. Fie că este vorba de o nouă tunsoare sau vreo formă de mișcare, vei accepta ceea ce trebuie să faci mai ușor în contextul în care arați mai bine.

 

Săgetător – Ești capabil să atragi prosperitatea și iubirea pe care ți-o dorești prin modul în care te descurci cu ceilalți. Este vorba despre echilibrul dintre a da și a lua. Este posibil să obții câștiguri financiare pe termen scurt, probabil din comerțul en-detail. Dacă te ocupi de en-gross, vei vedea că alegerile inteligente se întorc cu dobândă.

 

Capricorn – Gândește-te apoi, să te bucuri de plăcerile unei sesiuni de aromoterapie. Acesta ar putea fi lucrul pentru a-ți calma mintea, trupul și spiritul. Orice lucru pe care îl poți face pentru a te simți relaxat și fără grabă te va împiedica să te enervezi inutil. Înconjoară-te de calm. Dacă îți poți lua o vacanță, fă-o. Este avantajul de a arăta bine.

 

Vărsător – Posibil să întâlnești câteva oferte aparent profitabile, dar nu accepta nimic fără a lua în considerare avantajele și dezavantajele. Senzația mea este că ai fost trădat de cineva pe care îl cunoști foarte bine. Mai bine cere ajutorul unui expert financiar dacă nu ești sigur de propriile decizii. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău mai târziu.

 

Pești – Ascultă-ți vocea interioară, când trebuie să faci mișcare sau să elimini obiceiurile alimentare dăunătoare. Ai grijă la stomac. Chiar dacă te poți simți minunat, ai putea mânca ceva care nu îți priește. Acordă o atenție deosebită atunci când iei masa, deoarece cel mai probabil acolo unde este problema. Stomacul tău ar putea fi mai sensibil decât de obicei, așa că ia-o ușor.

Marius Elisei rupe tăcerea. Ce spune despre zvonurile că ar avea o iubită