Horoscop Minerva – 4 mai. Fecioarele primesc bani, Capricornii sunt creativi

Horoscop Minerva – 4 mai. Fecioarele primesc bani, Capricornii sunt creativi
Apar din nou probleme de comunicare, iar acest lucru tensionează iar relațiile. Teribilismul unora poate duce la accidente tragice.

Horoscop Minerva – 4 mai. Fecioarele primesc bani, Capricornii sunt creativi

Berbec – Fă cât mai multe lucruri dacă este posibil până la prânz, deoarece energia ta va fi mai puternică atunci. Perioada este importantă pentru stabilirea unor contacte productive. De asemenea, poți construi adevărate relații cu clienții actuali. Deci, așteaptă-te să faci modificări în programul de lucru. Atenție la alimentație, mai ales că a trecut Paștele.

 

Taur – Ai putea avea o conversație ciudată cu cineva pe care nu-l cunoști bine. El sau ea ar putea fi un cunoscut de la serviciu sau cineva care tocmai a venit de departe. Discuția ar putea contura noi posibilități de carieră pe care nu le-ai luat în considerare niciodată, dar care ți se par atrăgătoare. S-ar putea să petreci mult timp gândindu-te la asta.

 

Gemeni – Ori de câte ori dai o sugestie, vei observa că nu este întâmpinată cu respectul și feedback-ul pozitiv la care sperai. Din anumite motive, ideile tale nu se potrivesc foarte bine cu ideile altor persoane. Poate vrei prea mult și ei ele nu sunt capabile să se ridice la nivelul cerut. Totul va avea o doză suplimentară de intensitate și dramă, așa că ai grijă.

 

Rac – Rezolvarea vine doar prin faptul că ești tu conștient de ce se petrece. Distribuie informații și dă sarcini în funcție de reacțiile colegilor tăi. Eforturile de echipă sunt cele mai eficiente. Este posibil să te simți anxios. Asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Sunt încă în joc forțe economice dincolo de controlul tău.

 

Leu – Datorită influxurilor astrale, vei simți intuitiv starea a toată lumea. Acest aspect trimite mesaje de dragoste frățească dar, în multe cazuri, întâmpină rezistență. Nu ești cunoscut pentru subtilitate, dar astăzi este altfel. O minte hiperactivă te poate îndepărta de elementele de bază. Odihna, dieta și mișcarea ar trebui să fie mantra ta în timpul zilei.

 

Fecioară – Primești niște bani. Indiferent despre ce este vorba, acești bani va face posibilă efectuarea unei achiziții pe care ai crezut că trebuie să o amâni o vreme. Bucură-te și profită la maxim de situație! S-ar putea să existe și o anumită concurență, dar ești mai mult decât capabil să o gestionezi. Între timp, lucrurile în sectorul carierei se încing.

 

Balanță – Dacă ai urma sfaturile de săptămâna trecută, probabil că ai simțit beneficiul păstrării energiei personale în interiorul tău – fără a o mai oferi altor persoane sau fără a o mai folosi în anumite situații. Mai departe, încearcă să rămâi concentrat pe respirație săptămâna aceasta. Ritmul respirației este pulsul care ghidează menținerea energiei pozitive.

 

Scorpion – Ar putea avea loc unele discuții aprinse între tine și un grup de prieteni. Este posibil ca acești oameni să nu fie dintre prietenii apropiați, dar până la sfârșitul zilei, unii dintre ei ar putea fi cu siguranță cel mai bun prieten al tău. Împărtășești o mulțime de interese cu acești oameni, gândești în același mod și te bucuri de compania lor.

 

Săgetător – Ai putea să simți că mintea îți explodează. Dacă ai studiat un subiect intelectual sau spiritual, perspectivele ar putea deveni clare și rapide. Conceptele care înainte, nu au avut sens pentru tine, par brusc extrem de clare. Va trebui să le notezi. Dacă asta înseamnă ceva pentru sănătatea ta – atunci delimetează spațiul și concentrează-te pe ce dorești.

 

Capricorn – Ești concentrat asupra unor lucrări pe care te chinui să le termini, de foarte multă vreme. Un desen sau o pictură, ceva de cusut sau realizarea unor bijuterii. Durează mai mult timp decât faceți în mod normal, pentru că starea de creație este una aparte și pentru că sunt implicate o mulțime de detalii. Este bine, pentru că vei fi mulțumit de ceea ce rezultă în final.

 

Vărsător – Cineva apropiat din familie ar putea să te mintă. Ai încredere în intuiția ta și confruntă-te cu el dacă ai sentimentul că lipsește ceva din ce spune. Aruncă zarurile când vine vorba despre relații. A-ți asuma un pariu, ar putea da roade. Totuși, nu cred că este momentul să spui lucrurilor pe nume. Ar putea exista consecințe nefericite dacă vorbești fără să te gândești.

 

Pești – Pentru a te angaja în ceva ai nevoie de înțelegere și de voință. Pentru tine, mai ales, trebuie să existe o legătură între inimă și minte. Este o zi bună dacă lucrezi în marketing sau relații cu clienții. Fii încrezător și vei trece peste probleme! Visele sunt importante pentru tine, iar acum ești frustrat deoarece acestea parcă te-au blocat.

De unde a venit asteroidul care a călătorit în spațiu și s-a oprit la noi

Recomandarile noastre