Horoscop Minerva – 7 mai. Se prefigurează o criză care vizează veniturile. O zodie e cu noroc la promovare

Horoscop Minerva – 7 mai. Se prefigurează o criză care vizează veniturile. O zodie e cu noroc la promovare
Vești alarmiste care îi fac pe unii să intre în panică. Se cată soluții pentru cei aflați la vârsta a doua și fără loc de muncă. Se prefigurează o criză care vizează veniturile. Și cresc accidentele, legate de Foc și de Apă de care tot spun.

Horoscop Minerva – 7 mai. Se prefigurează o criză care vizează veniturile

Berbec – Te poți aștepta chiar să fii trimis peste hotare pentru un proiect legat de afaceri. Este posibil ca această călătorie să fie foarte fructuoasă pentru tine, deoarece îți schimbă întregul curs al carierei. Succesul vine destul de ușor, deoarece norocul tău îți zâmbește. Este momentul perfect pentru a te apuca să faci nou de mișcare.

 

Taur – Semnează contractul pe care îl ai în față. Intră în acest proiect. Dacă ai putea începe proiecte de acasă, cu atât mai bine, nu mai ai nevoie decât să pui o fereastră de tip luminator în mansardă și gata biroul. Îți este mai receptivă la gândurile pozitive, iar bolile de care ai suferit în trecut să fie vindecate acum. Cu toate acestea, nu trebuie să iei sănătatea de la sine.

 

Gemeni – Acum sesizezi ce înseamnă să ai un prieten de încredere, la fel și prietenul de încredere. Totuși, începe să te întrebi dacă nu ar trebui mai puține vorbe și mai multă acțiune. Începutul zilei pare un episod în care legislația are ultimul cuvânt. O problemă juridică care apare, trebuie rezolvată cât mai repede pentru a putea intra în posesia banilor.

 

Rac –Planurile tale funcționează și toată lumea pe care o vezi zâmbește. De fapt este un răspuns la propriul tău zâmbet larg. Un scenariu creativ îți amintește cât de lipsit de valoare este, din punct de vedere psihic, să-ți faci griji pentru bani. De fapt, ești în top. Pe de altă parte, ar putea să nu fie cea mai ușoară zi din viața ta dar nu pune nimic la suflet.

 

Leu – Resursele sunt limitate și cineva îți poate cere ultima bucată de pâine. Dacă dai sau nu, depinde de tine. Conectarea cu un membru al familiei sau un prieten vechi te recentrează după amiază, telefonul este uimitor, nu-i așa, și ziua este plină de realizări. Rezultă, mândria și sentimente mai bune. Petrece-ți timpul, perfecționându-ți talentul de a face…bani.

 

Fecioară – Responsabilitățile suplimentare vor face mai greu să respecți termenele limită. Trebuie să ai răbdare și să eviți să faci mișcări impulsive. Un coleg îți va oferi sfaturi bune în acest timp. Experiența financiară îți va fi salvată și vei putea rezolva lucrurile fără prea multe probleme. Există, de asemenea, șanse pentru un aranjament financiar spre seară.

 

Balanță – Și ție, în ceea ce privește banii, ziua de azi să îți aducă vești bune, deși ar putea exista unele probleme undeva către seară cu cineva din familie care face cumpărături online și nu îți spune. Dacă ai astm ai putea să ai crize respiratorii, așa că îți recomand să iei medicamentele cu tine oriunde mergi și pompița cu aerosoli.

 

Scorpion – Dis de dimineață ești cu ochii la un documentar istoric. Sau ai o discuție serioasă cu o rudă în vârstă. Ceva îți spune că există lecții relevante pentru tine undeva în trecut – și ai dreptate. Cineva care îți împărtășește interesul pentru ce vrei să afli s-ar putea transforma într-un interes romantic peste noapte, și uite așa te trezești dormind pe preș.

 

Săgetător – Te enervează o contradicție ciudată. Urmărește-o, s-ar putea să dai peste o descoperire interesantă. Experimentele și pașii extraordinari sunt la ordinea zilei, te simți mai ceva ca nebunul om de știință cu părul vâlvoi, care face tot felul de descoperiri,  dar dacă până spre sfârșitul zilei ești atent, descoperi detalii interesante despre munca ta.

 

Capricorn – Promovarea mult așteptată, va avea loc probabil astăzi. Faci o impresie bună șefului prin eficiența și gândirea liberă. Este posibil ca unii dintre subalterni sau colegi să remarce o creștere a volumului de muncă și să le fie mai greu să își finalizeze proiectele la timp. Munca va fi răsplătită curând și cariera ta va primi și un nou impuls.

 

Vărsător – Ai muncit din greu pentru acest succes și l-ai câștigat prin muncă. Astăzi, vei beneficia de surprize în domeniul vânzărilor și a marketingului. Dacă ai împrumutat ceva bani, ai să îi recuperezi. Din punct de vedere financiar, aceasta este o zi cât se poate de bună. Cineva în vârstă se poate ușura de problemele cu tensiune arterială.

 

Pești – Astăzi ai de câștigat dacă te ocupi de vânzări și de studii de piață. Vei face o impresie bună printre colegii mai tineri și mai vârstnici. Dar… unii dintre voi ați putea fi predispuși la accidente, așa că fiți foarte atenți în timp ce conduceți. Pote nu ar strica să practici meditația pentru a-ți calma nervii și a-ți consolida încrederea în tine însuți.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre