Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante

Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante
Deciziile care vizează populația continuă. Pensionarii primesc vești. Posibil despre noua lege a pensiilor.

Accidente grave datorate electricității, inclusiv incendii. Adevăruri urâte despre sistemul de sănătate continuă să iasă la iveală.

De asemenea, o serie de lucruri ascunse legate de cei implicați politic. Agresivitate și vorbe grele între membrii Parlamentului.

Horoscop Minerva – 9 februarie. Taurii pot avea oportunități interesante

Berbec – Calitățile umanitare te pot ghida să iei în considerare proiecte care reflectă o calitate universală. Ia-o ușor și încearcă să îți simplifici programul. O poveste de dragoste ar putea ajunge să se împlinească și atracția să fie mai puternică ca niciodată. Totuși, nu te grăbi. Evită să te grăbești să pui lucrurile în mișcare.

 

Taur – Astăzi este momentul perfect pentru a face mișcarea dorită. Poate aduce oportunități interesante care să te catapulteze într-o situație nouă. Transformă ziua într-un moment în care îți poți prezenta cele mai bune calități și îți asumi noi responsabilități. Dacă lucrezi ore suplimentare, acasă lucrurile ar putea ajunge să răbufnească.

 

Gemeni – Ai putea vedea mâna sorții la locul de muncă! Postului la care visai devine brusc disponibil. Cu toate acestea, este mai bine să nu îți schimbi totalmente actualul stil de viață. În schimb, fă lucrurile pas cu pas, pe măsură ce se schimbă situația. Ești încurajat să privești imaginea de ansamblu și să pășești în necunoscut.

 

Rac – Ziua de astăzi este un apel pentru a face bilanțul situației actuale și de a găsi modalități prin care banii să lucreze mai mult pentru tine. Este mai bine să eviți orice mișcare impulsivă. De asemenea, după-amiază s-ar putea să te simți puțin apatic ceea ce nu te împiedică să cumperi on-line, fără o țintă anume.

 

Leu – Va trebui să lași deoparte orice sentiment de mândrie și să fii dispus să lucrezi ca parte a unei echipe. De fapt, aceasta ar putea fi o temă pentru viitor. Nu neglija acest lucru. Un plan solid înseamnă că ești pregătit să câștigi și să fii puternic. Păstrează-ți calmul și fă ceea ce este mai bine pentru cei interesați.

 

Fecioară – Este o zi perfectă pentru noi începuturi, indiferent dacă acest lucru se referă la un proiect creativ, la sentimente sau la cea mai recentă idee. Încearcă să îți simplifici ziua. Emoțiile intense ar putea face dificilă concentrarea și riscul de a da greș este foarte mare. Acordă-ți suficient timp pentru a respecta orice termen limită.

 

Balanță – S-ar putea să fii gata să iei o decizie sau să pui pe picioare un proiect de gospodărie sau de familie. Dacă da, acesta este un moment bun pentru a merge mai departe. Creativitatea și timpul liber, lunile și anii următori pot fi foarte interesanți în ceea ce privește exprimarea de sine.

 

Scorpion – Ești gata să investești într-o proprietate nouă sau în locul în care locuiești. Sau poate ești dornic să te extinzi. Acest lucru ar putea însemna adăugarea unei camere pentru a-ți face biroul la domiciliu, un loc în care duci o idee de afaceri mai departe. Sau poate vrei să-ți extinzi familia. Un copil înseamnă mereu o bucurie.

 

Săgetător – Ai oportunitatea de a discuta despre un buget, de a începe să economisești sau, probabil, să începi un job secundar. Un efort mic poate aduce recompense mari. Următoarele aproximativ șase săptămâni aduc șansa de a te organiza și de a face pași practici spre atingerea obiectivelor personale.

 

Capricorn – Te simți îmboldit să te apuci de artă și să faci din manualitate un hobby. Dacă dorești ceva, este posibil să nu eziți să obții, dar ar putea să-și piardă farmecul destul de repede. Investiția în elemente de care ai cu adevărat nevoie ar putea fi mai degrabă un câștig decât o pierdere. Apleacă-te mai atent asupra acestui aspect.

 

Vărsător – Cu Venus în semnul tău, ar putea fi o chemare pentru a-ți îndrepta atenția asupra ta. Dacă ai nevoie de liniște, savurează o sesiune de răsfăț – spa, înot, manichiură, pedichiură, tratament cosmetic sau pur și simplu lasă-te dus de val, mergi hai-hui împreună cu el. Calitățile venusiene provocatoare, te pot inspira să visezi.

 

Pești – Dacă faci blogging, podcast sau folosești alte platforme media, astăzi este un moment excelent pentru a-ți împărtăși ideile cu lumea și să îți extinzi lista de fani. Cu toate acestea, oricât de mult îți place ideea de a ieși și a te întâlni cu prietenii, vei fi atras să îți îmbunătățești jocul interior și să găsești modalități de a-ți trăi pe deplin potențialul.

Paralizia în somn. Legende din folclor