Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2023. Urmează o săptămână atipică, în care primăvara cedează locul verii

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2023. Urmează o săptămână atipică, în care primăvara cedează locul verii
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2023. Mai sunt câteva zile și primăvara spune „La revedere” și-i cedează locul verii. Zilele astea, puține sunt zodiile cărora le mai stă gândul la muncă.

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecul e la fel de relaxat ca de obicei. Chiar dacă în sinea lui mai are gânduri, niciodată nu pare încordat. Va fi, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze și plin de energie. De-abia așteaptă mini-vacanța de la finalul Săptămânii ca să petreacă la cote maxime.

Sursa foto: Dreamstime
Sursa foto: Dreamstime

Horoscop săptămânal Taur

Cei născuți sub semnul Taurului își vor face planuri de vacanță săptămâna aceasta, car nu pentru vacanță, ci pentru concediul de la vară. Se uită după oferte turistice, a creat deja cu prietenii un grup de WhatApp intitulat „Vacanță vară 2023” și propune numai destinații de la malul mării.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii sunt plini de succes săptămâna aceasta. Toate planurile pe care le-au făcut până acum vor începe să prindă contur. Așadar, în această săptămână, vor  de energia pozitivă de care vor avea parte și vor începe să pună în aplicare planurile pe care le tot amână.

Horoscop săptămânal Rac

Nativii din Rac sunt obosiți și de-abia așteaptă mini-vacanța de 1 iunie și de Rusalii. Vor alege o stațiune montană, unde se vor bucura de familie și de prieteni. De odihnit nu se vor odihni și se vor întoarce acasă mai obosiți decât au plecat.

Horoscop săptămânal Leu

Cei născuți în zodia Leu nu concep încă faptul că săptămâna asta vine vara și o mini-vacanță de cinci zile. Ei au foarte multă treabă, foarte multe proiecte începute și neterminate și nu vor da o foarte mare atenție distracției și odihnei.

Horoscop săptămânal Fecioară

Nativii din Fecioară se vor odihni puțin. Sunt de-a dreptul epuizați după o primăvară plină de muncă. Vor dormi mai mult decât de obicei și vor face planuri de extindere ale proiectelor la care lucrează.

Spre final de săptămână vor avea toată familia aproape și se vor bucura la maxim.

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele de-abia așteaptă finalul acestei săptămâni. La serviciu doar vor face act de prezență și cam atât. Pe Balanțe le preocupă cel mai mult garderoba. S-au cam îngrășat în ultimele luni și parcă nimic din hainele de vară din anii trecuți nu le mai plac deloc.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii sunt puși pe fapte mari în această săptămână. Cei care sunt singuri au șansa să-și găsească marea dragoste, iar cei care sunt într-o relație, o vor consolida și mai mult. Dragostea e în aer pentru nativii din Scorpion.

Sursa foto: Dreamstime
Sursa foto: Dreamstime

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii de-abia au început un proiect nou. Sunt extrem de serioși și de sârguincioși. Ambițioși cum sunt, Săgetătorii vor lupta pentru a-și atinge obiectivele. Și cum Săgetătorii nu se mulțumesc niciodată cu locul al doilea, vor avea foarte mult de tras pentru a atinge cele mai înalte culmi.

Horoscop săptămânal Capricorn

La Capricorni, schimbarea anotimpului le inspiră și lor tot schimbări. Fie că pe plan personal vor altceva, fie că vor să schimbe jobul sau să se mute într-o altă casă, e clar că nativii din Capricorn vor face un pas foarte important în această săptămână. Se schimbă anotimpul, se schimbă și viața Capricornilor.

Horoscop săptămânal Vărsător

Nativii din Vărsător devin extrem de melancolici în această săptămână. Parcă le pare rău că se termină primăvara. Ar vrea să plece undeva în afara localității în minivacanță, dar se gândesc foarte mult și la resursele materiale care sunt limitate. Vor rămâne prin preajma casei, vor merge la serviciu, dar nu se vor putea concentra la absolut nimic.

Horoscop săptămânal Pești

Nativii din pești deja au bagajele făcute. Unii dintre ei nici nu mai așteaptă ziua de joi, 1 iunie, ca să intre în vacanță. Deja au biletele cumpărate și vor pleca la distracție. Munca va fi pusă pe ultimul plan pentru Pești în această săptămână.

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre