Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceste zodii nu iartă niciodată. Sunt cele mai ranchiunoase din Horoscop

Aceste zodii nu iartă niciodată. Sunt cele mai ranchiunoase din Horoscop
Unele zodii sunt extrem de prietenoase, unele mai neutre, iar unele extrem de ranchiunoase. Nu poți să le zici nici „dă-te mai în colo”, că le-a și sărit muștarul. Problema e că țin și ranchiună. Iată care sunt cele mai supărăcioase și ranchiunoase zodii din Horoscop.

Taur

Taurul este unul dintre cele mai ranchiunoase semne zodiacale. Să te ferească Sfântul să superi sau să minți un Taur. Nu doar că nu va uita greșelile pe care le-ai făcut. Se va răzbuna pe tine cu prima ocazie. Dacă nu reușește să-ți plătească și el cu aceeași monedă, Taurul ți-o va reproșa, de fiecare dată când vă veți vedea.

Taurul nu iartă și nu uită. Dacă îl superi, la un moment dat, Taurul îți va face și ție același lucru pe care i l-ai făcut tu, ca să vezi cum se simte.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Rac

Ai zice că Racii nu sunt supărăcioși și ranchiunoși, ei fiind considerați cei mai sensibili și blânzi din tot Zodiacul. Ei bine, Racii acceptă multe. Și oferă de fiecare dată a doua, poate chiar și a treia șansă. Dar Dacă și după aceste variante de reconciliere, tot strâmb ai călcat în fața Racului, te va scoate din viața lui pentru totdeauna. Uită și de existența ta.

Cu toate acestea, după un an-doi, îi trece supărarea pe omul care l-a dezamăgit și revine iar la gânduri bune pentru el.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Fecioara

Nativii născuți în zodia Fecioarei sunt persoane elegante, fine, dar nu ai vrea să-i superi niciodată. Scandal nu fa, dar te vor ține minte și te vor evita toată viața. Ai dezamăgit o Fecioară? Niciodată nu te va mai ierta.

Nu uită absolut nimic. Consideră că în viață totul se plătește. Fecioarele nu cred în a doua șansă. Te-au scos din viața lor, scos rămâi definitiv.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Scorpion

Nu degeaba femeilor din această zodie li se spune „scorpii”! Să nu îndrăznești să le superi pentru că sunt aprige la mânie și nu te iartă sub nicio formă, dacă le-ai mințit sau trădat.

La fel sunt și bărbații Scorpion. Par indiferenți, dar nu sunt deloc. I-ai trădat? Așteaptă-te ca oricând Scorpionul să scoată acul veninos și să te înțepe! Cine trădează un Scorpion va regreta amarnic acest lucru. Sunt nativi răzbunători, care ar fi în stare de orice, doar pentru a te face să plătești.

Sunt și răzbunători și extrem de ignoranți. Și iertare în genunchi dacă îți vei cere, degeaba, nu-i mai interesează persoana ta.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre