Bancul bețivilor. Ce faci dacă nu poți să mergi, l-a întrebat polițistul…

Bancul bețivilor. Ce faci dacă nu poți să mergi, l-a întrebat polițistul…
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să vă oferim unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

E aproape de miezul nopții, pe o arteră principală din oraș. Un polițist de la rutieră trage pe dreapta o mașină care mergea de-a dreptul în zig-zag, suspectând că șoferul a băut. Agentul deschide portiera, iar șoferul se prăbușește gemând pe asfalt. Din mașină iese un miros teribil de alcool. Ce mai, e clar că șoferul s-a cherchelit bine, apoi s-a urcat la volan.

– Așa, ceva, domnule…, zice polițistul. Ești atât de beat încât nu poți nici să mergi, spune polițistul înainte de a-i cere bărbatului să se legitimeze.

– Exact, răspunde bețivul. Acum înțelegi de ce am luat mașina?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre