Bancul cu pătura. Nu ați mai pomenit așa ceva

Bancul cu pătura. Nu ați mai pomenit așa ceva
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să vă oferim unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

George și Alin au o relație de prietenie foarte apropiată. Se știu de la grădiniță, au mers la școală împreună, au rămas prieteni buni și după ce și-au întemeiat familii. În timp ce George a rămas mic de statură, Alin, care a făcut și baschet ani de zile, s-a lungit, să tot aibă vreo 2 m înălțime. George își sună prietenul în toiul nopții:

– Știi ce m-am întrebat mereu? Cum reușesc să doarmă oamenii înalți ca tine când este clar că nicio pătură nu îi poate acoperi de la gât la picioare?

Prietenul răspunde buimac:

– Ai înnebunit ? E 4 dimineață!

– Deci nu poți să dormi! E din cauza păturii?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre