Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri super tari cu americani, ruși și români. „Păi, la noi ouale sunt de 10 ori mai mari”

Bancuri super tari cu americani, ruși și români. „Păi, la noi ouale sunt de 10 ori mai mari”
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să vă oferim unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

La finalul unui mare război între ruşi şi americani, se hotărăşte ca pacea să fie marcată printr-o luptă de câini care să hotărască învingătorul.

Vin americanii cu câine imens, cât un taur. Ruşii, cu un căţel, lung şi plat. Începe lupta. Nici nu trec două secunde şi câinele americanilor e transformat într-un morman de carne.

Americanii: Bă, sunteţi nebuni? Ştiţi voi câte milioane de dolari am cheltuit pe programe de modificare genetică, pentru obţinerea câinelui ăsta?

La care ruşii: Da’ voi ştiţi cât de greu este să faci operaţii estetice pe crocodili?!

__________________

Un spion american învaţă perfect limba rusă şi merge în Rusia. Într-un sat din Rusia dă „Bună ziua!” în limba rusă şi i se răspunde:

-Bună ziua, domnule american! Se întreabă acesta oare de unde ştiu sătenii că e american.

Se întoarce în America, se perfecţionează câteva luni şi la accent şi se întoarce din nou în Rusia, dar păţeşte acelaşi lucru.

Se întoarce din nou în America, se perfecţionează încă câţiva ani, vorbea perfect ruseşte şi accent şi ţinută şi când se întoarce în Rusia şi salută, i se răspunde din nou:

-Bună ziua, domnule american! Nedumerit, întreabă, de unde ştiu că-i american şi i se răspunde:

-La noi în Rusia nu sunt negri.

__________________

Cică mergeau unii cu trenul prin Siberia. Pe seară, se oprește trenul. Stă o oră, stă două… La un moment dat, întreabă unul:

– Ce faceți, de ce nu plecăm?

– Schimbăm locomotiva!

Peste o oră, iar:

– Ce faceți, de ce nu plecăm?

– Schimbăm locomotiva!

Spre dimineață, același tip, iar:

– Ce faceți, n-ați schimbat încă locomotiva?

– Ba da!

– Pai şi atunci de ce nu plecăm?

– Am schimbat-o pe vodcă!

__________________

Un rus pleaca într-o delegație pentru prima dataă în viața lui cu avionul. Nevasta îi pune în traista de mâncare un ou fiert, un cartof și o roșie. În avion stătea lângă un american. Scoate rusul oul și începe să-l mănâmce. Americanul se uita mirat si zice:

– But what is this? (ce este asta?)

– Un ou.

– Păi, la noi ouale sunt de 10 ori mai mari!

Scoate rusul cartoful:

– But what is this?

– Un cartof.

– Ce fraieri sunteți, la noi cartofii sunt de 10 de ori mai mari ca asta!

Scoate rusul rosia.

– But what is this?

– O cireașă…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre