Simona Ionescu / Redactor Șef

Cei mai mari astronomi ai lumii scriu un mesaj extratereștrilor de pe Pluto. Răspunsul primit te face să te tăvălești de râs

Cei mai mari astronomi ai lumii scriu un mesaj extratereștrilor de pe Pluto. Răspunsul primit te face să te tăvălești de râs
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Oamenii construiesc cel mai tare observator astronomic din lume. Bucuroşi, cei mai tari astronomi se apucă de studiat mai temeinic spaţiul. Într-o bună zi, observă nişte litere imense pe Pluto, dar nu reuşesc să le descifreze. Se apucă şi adună toată cerneală din America şi încep să scrie în deşert, chestie care a durat opt luni, cu litere imense:

– Înţelegeţi limba asta?
După alte câteva luni, apare răspunsul:
– Da, înţelegem.
Bucurie imensă pe Terra, se apucă şi strâng cerneala de pe două continente, declanşează o criză economică din cauza amplorii chestiei şi scriu:

– Ce doriţi de la noi?
Răspunsul vine după alte opt luni:
– Nimic. Nu ne luaţi în seamă, vorbim cu Saturn.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre