Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai norocoase zodii din Horoscop. Au noroc cu carul și sunt mereu în câștig

Cele mai norocoase zodii din Horoscop. Au noroc cu carul și sunt mereu în câștig
Acestea sunt zodiile cele mai norocoase din Horoscop. Mereu îi auzi că au câștigat la o tombolă, la Loto sau li se îndeplinesc dorințele foarte repede.

 

Taur

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Taurul este una dintre cele mai norocoase zodii. Nativul din Taur se trezește din senin că a câștigat o excursie la nu știu ce premiu, că a fost la un eveniment și că numele lui a fost extras la tombolă. Dacă la capitolul dragoste, nu toți nativii din Taur sunt chiar norocoși, la capitolul câștiguri sunt, de departe, cei mai răsfățați. Pur și simplu Universul le trimite exact ce au ei nevoie, exact la momentul potrivit.

Taurii au noroc și în carieră. Produc bani mai mulți decât alte zodii. Nu se mulțumesc doar cu o slujbă plătită modest. Au noroc de parteneriate bine plătite.

Săgetător

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Nativii născuți sub zodia Săgetătorului au și ei foarte mult noroc, doar că ei muncesc foarte mult, iar dorințele li se îndeplinesc aproape la limită, în ultimul moment.

Atunci când vine vorba despre extravaganță și voință, Săgetătorii sunt primii din Horoscop. Persoanele născute în zodia Săgetător au o ambiție ieșită din comun. Sunt foarte hotărâte și perseverente, iar atunci când își propun ceva fac absolut orice pentru a-și îndeplini țelul.

Puține sunt țelurile pe care nu le ating, însă pozitivitatea și ambiția, îmbinate cu puțin noroc, însumează scopul reușitei lor pe aproape toate planurile ale celor născuți în zodia Săgetător.

Capricorn

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Capricornul este o zodie foarte norocoasă. La un moment dat chiar par să fie telepatici. Doar ce se  gândesc la un lucru și în secunda doi, întâlnesc în calea lor lucrul respectiv. La examene, cei născuți în Capricorn sunt cei mai norocoși din Zodiac. Dacă învață un singur subiect din o sută, lor le va pica exact testul pe care îl știu.

Capricornii sunt înzestrați de noroc, însă rareori ajung să creadă în ei cu adevărat. Nativii din Capricorn își pun baza în propriile forțe, dar sunt recunoscători toată viața pentru ajutorul primit.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre