Ei sunt mincinoșii Horoscopului. Află cât de mult te minte în funcţie de zodia lui

Ei sunt mincinoșii Horoscopului. Află cât de mult te minte în funcţie de zodia lui
Sunt unele zodii care nu mint aproape deloc, pentru că preferă să spună adevărul verde-n față. Unele, însă, sunt mitomane de-a dreptul. Sunt unii bărbați care mint fără să-și dea seama. Află care sunt cele mai mincinoase zodii, la bărbați, din Horoscop.

Berbec

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Bărbatul născut în Berbec minte mereu. Minte cu zâmbetul pe buze, mereu aduce și argumente, că nici nu ai cum să nu-l crezi. Berbecul mite și acasă, își minte și prietenii, dar și colegii la serviciu. El minte pe toată lumea. Foarte mutle femei se îndrăgostesc de bărbații din Berbec tocmai datorită (sau din cauza…) poveștilor spuse de el. Doar că, mare atenție, că fparte multe dintre aceste aventuri și povești ieșite din comun relatate de către Berbec sunt mult exagerate sau nu au avut loc niciodată!

Gemeni

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Bărbatul din Gemeni este un foarte mare mincinos. Este unul dintre cele mai manipulatoare zodii, iar pe femei le joacă pe degete. Și, ca să poată să meargă liniștit de la una la alta, ce poate să facă decât să mintă.

Nativul din Gemeni minte chiar foarte frumos. Chiar dacă nu crede, el îi spune mereu femeii de lângă el că este cea mai frumoasă, că o iubește, că nu poate trăi fără ea. Partenera bărbatului născut în Gemeni este topită după el și îl adoră pentru vorbele frumoase pe care i le spune. Doar că, dacă va afla vreodată că multe dintre vorbele dulci au fost minciuni și au mai fost spuse, concomitent și altei femei, dezamăgirea va fi imensă.

Leu

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Leu se cam întrece cu bărbatul Gemeni care minte mai mult. Este poate cel mai mare mincinos din Horoscop. Oamenii apropiați bărbatului Leu au început să-l cunoască și își dau seama imediat când acesta începe să mintă. Leul minte mult în favoarea lui. El trebuie să pice mereu în picioare.

De asemenea, n-ai să vezi niciodată un bărbat Leu care să recunoască faptul că a greșit! Va minți și atunci și își va duce minciuna până la capăt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre