Simona Ionescu / Redactor Șef

HOROSCOP de Dragoste. Weekend 20-21 mai. Unele zodii își vor găsi sufletul pereche

HOROSCOP de Dragoste. Weekend 20-21 mai. Unele zodii își vor găsi sufletul pereche
HOROSCOP Weekend. Se preconizează un Weekend fierbinte la orizont. Dacă unii nativi vor sta acasă, cuminți în sânul familiei, alte zodii vor avea chef de o escapadă în afara casei. Și bine fac, pentru că unii dintre ei au șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

Horoscop Weekend Berbec

Berbecii sunt printre cei mai petrecăreți nativi din Horoscop, în acest weekend. Vor ieși cu prietenii la club, unde vor petrece până dimineața. Vor avea parte și de cuceriri, dar care nu se vor lăsa decât cu escapade de o noapte.

Horoscop Weekend Taur

Taurii vor avea nevoie de relaxare și de aer curat în acest weekend. Vor ieși în parc sau vor face o plimbare la munte, la aer curat. Și bine fac, pentru că vor ieși din casă pentru că sunt predispuși să se îndrăgostească iremediabil în această perioadă.

Horoscop Weekend Gemeni

Gemenii mai au puțin și vor intra sub semnul lor zodiacal. Este perioada lor să strălucească. O duc bine alături de partenerul lor de viață. În acest weekend vor ieși alături de perechea lor și vor râde foarte mult împreună. Se simt excelent în relația în care sunt.

Horoscop Weekend Rac

Unii nativi din Rac se plâng în ultima perioadă că au tot mai multe treburi de făcut și nu le ajunge deloc timpul. Vor munci în acest weekend la proiecte neterminate. Spre seară vor ceda la insistențele partenerului și vor accepta o invitație la cină. Nimic special, doar ca să schimbe un pic mediul.

Horoscop Weekend Leu

Leii vor fi, la propriu, regii Horoscopului dragostei din acest weekend. Vor intra în contact cu o fostă mare iubire și vor stabili să se revadă aproape instant. Dragostea va pluti în aer, la propriu, pentru Lei. Revin sentimente extrem de intense.

Horoscop Weekend Fecioară

Fecioarele sunt liniștite în ultima perioadă. O duc bine în căminul lor liniștit și ordonat. În acest weekend vor sta acasă, alături de cei dragi. Vor găti ceva bun și se vor bucura de odihnă și de liniștea pe care le-o aduce familia.

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop Weekend Balanță

Nu vor apărea schimbări în plan personal dacă sunteți deja într-o relaţie. Totul va decurge la fel ca până acum. Pentru cei singuri, în schimb, situația este diferită, pretenţiile tale te vor face să devii din ce în ce mai selectiv.

Horoscop Weekend Scorpion

Scorpionii s-au săturat de hoinărit. Foarte mulți dintre ei vor să lase în spate viața de celibatat și se gândesc tot mai des să-și întemeieze o familie. Vor învăța să iubească tot mai intens și vor fi din ce în ce mai implicați în viața de cuplu.

Horoscop Weekend Săgetător

Săgetătorii vor fi foarte activi în acest weekend. O duc bine în relația în care sunt și asta se vede. Celibatarilor le e bine cum sunt, deocamdată, și nu au de gând să intre într-o relație serioasă. Deocamdată vor doar distracție și să se simtă bine, nimic serios.

Horoscop Weekend Vărsător

Nativii din Vărsător se vor focusa foarte mult pe evoluția spirituală. Vor alege să meargă la biserică. Și? Ce credeți? Au șanse foarte mari ca duminică să întâlnească o persoană care li se va lipi de suflet ca un magnet.

Horoscop Weekend Capricorn

Capricornii sunt leneșii Zodiacului în acest weekend. Au obosit foarte mult în ultimele săptămâni, iar în acest weekend nu vor decât odihnă. Vor sta acasă și vor citi, vor mânca mult și vor dormi și mai mult.

Horoscop Weekend Pești

Peștii sunt mai certăreți în acest weekend. Lipsa de comunicare între ei și partenerii lor va ieși la iveală. Încep să aibă dubii asupra sentimentelor lor, pentru că nu simt absolut deloc nevoia să le arate. Starea lor de spirit nu e chiar cea mai grozavă în acest weekend.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre