Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 15 mai. Veste legate de venituri și accidente legate de apă

Horoscop Minerva – 15 mai. Veste legate de venituri și accidente legate de apă
Și totuși o rază de speranță pe deasupra noastră. O veste legată de venituri. Numărul de îmbolnăviri se menține în limite rezonabile. Accidente. Marte peste Jupiter natal. Sunt implicați tineri. Opoziția Marte natal – Marte tranzit ne face atenți la accidente legate de apă și la…inundații.

Horoscop Minerva – 15 mai. Veste legate de venituri și accidente legate de apă

Berbec – Un prieten apropiat sau un coleg primește recunoașterea pentru lucrările făcute. Ești mulțumit de succesul prietenului tău și ești recunoscător pentru propriul noroc. Se pare că ai atins și un obiectiv pe termen lung. Deși este posibil să nu fii recunoscut public cum este prietenul tău, în inima ta știi că ai realizat ceea ce ți-ai propus. Vin bani!

 

Taur – Indiferent dacă lucrezi de acasă, dacă te-ai infectat cu Covind sau ți-ai luat câteva zile libere, stai în casă. Este baza din care vei fi cel mai eficient în muncă. Capacitatea ta de a rămâne concentrat va fi destul de mare și de țintită pe obiectivele care ți le propui. Stresul din jur are un impact negativ asupra psihicului tău, indiferent dacă îți dai seama sau nu.

 

Gemeni – Fă tot posibilul să nu interiorizezi tensiunea și dificultățile cu are te confrunți la locul de muncă. Este un tip de energie nu îți aparține. Pe de altă parte, îți este ușor să lucrezi într-un ritm constant chiar dacă faci progrese lente. Sunt semnificative. Energia te susține în orice dorești să faci pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și perspectivele de carieră.

 

Rac – Concentrează-te asupra nevoilor familiei și ale partenerului de viață, urmărind cheltuielile care au loc. Încearcă să nu cheltui după aceleași tipare ca înainte. În schimb, dacă pornești cu dreptul în ceea ce ți-ai propus, te asiguri că există bani pentru educația la facultate, pentru o casă confortabilă și multe altele. Latura ta creativă se luptă cu partea practică.

 

Leu – O mică petrecere de ziua de naștere a unui prieten, respectă nevoie a ta de implica în răspândirea unui sentiment de comuniune. Pentru a experimenta la maxim sentimentul de participare, fă mișcare, mergi la cumpărături și pune sângele în mișcare. Când te simți angajat fizic cu propria ta forță, ești mai întemeiat și gata, să oferi.

 

Fecioară – Problemele legate de serviciu mai pot să aștepte câteva zile, și cu toate astea, doar viitorul tău profesional îți este în minte, chiar și în timp ce ești împreună cu familia și prietenii. Relaxează-te și bucură-te de compania lor. Ai un intelect bine structurat și o capacitate persuasivă greu de egalat.  Toate semnele sugerează: cariera este pe punctul de a crește!

 

Balanță – Ai grijă nu mai bodogăni împotriva șefilor pentru că cineva care are pică pe tine va avea grijă, în ghilimele spus, să ducă vorba. Sau ceva va răsufla pe negândite pe parcursul întregii săptămâni. Probabil cineva te poate auzi și, înainte de a-ți da seama, ai dat la iveală un subiect asupra căruia trebuia să păstrezi tăcerea.

 

Scorpion – Este posibil să ai ocazia să îți folosiești diplomația naturală pentru a rezolva problemele cu colegii sau clienții. Acesta este un moment ideal pentru a-ți arăta abilitățile organizaționale. Aspectele pot aduce un moment puternic în care să simți iar că faci parte dintr-o transformare pe care nu o poți controla. O situație dificilă dă semne de schimbare.

 

Săgetător – Sectorul social este astăzi,  foarte activ, aducând lângă tine oameni pe care trebuie să-i cunoști. Aceștia te ajută să formezi alianțe strategice benefice pentru planurile financiare pe termen lung. Cu toate acestea, este timpul să devii responsabil în ce privește datoriile din viața ta. Nu amâna plata facturilor deoarece nu face decât să înrăutățească situația.

 

Capricorn – Dorești să îți îmbunătățești situația financiară și au apărut o serie de posibilități. Nu sta prea mult pe gânduri, mai ales că nu vrei să-i neglijezi pe cei dragi. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a partaja finanțele cu un partener și chiar pentru a deschide un cont bancar comun. Faceți planuri legate de cumpărarea unei case.

 

Vărsător – Va trebui să respecți un regim care nu fluctuează cu fiecare idee nouă care îți vine în minte. Când trebuie să te motivezi, gândește-te la sănătatea ta ca la un loc de muncă. Fă mișcare zilnic, ai grijă să ai trei mese pe zi, pe cât se poate echilibrate, fructe sau legume proaspete pentru gustări între mese și bea peste 2 litrii apă pe parcursul zilei.

 

Pești – Atenție la accidentele minore din casă. Inconștientul scoate la lumină pe neașteptate, probleme ascunse. Încearcă să meditezi. Observă cu răbdare ce se întâmplă în tine. Observă dacă ești supărat sau încordat și dacă acest lucru se traduce în acțiunile tale. Dacă poți face acest lucru și dizolvi tensiunile, accidentele sunt mai puțin probabile.

Cine i-a schimbat viața lui chef Florin Dumitrescu. Poze de colecție

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre