Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 20 mai. O configurație astrală mai puțin întâlnită: Steaua lui David

Horoscop Minerva – 20 mai. O configurație astrală mai puțin întâlnită: Steaua lui David
O configurație astrală mai puțin întâlnită. Steaua lui David. Guvernanților li se propun câteva variante ca și condiții pentru acordarea împrumutului cerut și nu știu ce să aleagă. Comunicarea cu persoanele în vârstă este deficitară în continuare.

Horoscop Minerva – 20 mai. O configurație astrală mai puțin întâlnită: Steaua lui David

Berbec – Tulburările digestive și durerile articulare sunt la ordinea zilei mai ales pentru persoanele de vârstă mijlocie și peste. Încercați să renunțați măcar parțial la alimentele procesate și să consumați legume și fructe de sezon. Ți-aș recomanda chiar mersul la o sală de sport sau să faci plimbări lungi dimineața, în fiecare zi.

 

Taur – Ziua de azi aduce un aspect excelent pentru susținerea testelor, finalizarea rapoartelor sau întâlnirea cu consilieri educaționali. Acesta este, de asemenea, un aspect care susține activitățile administrative pentru obținerea unei autorizații de construcție, reînnoirea unei licențe tehnice sau solicitarea unei finanțări pentru afaceri.

 

Gemeni – Nu există nimic mai bun decât o sesiune de brainstorming pentru a pune ideile în mișcare. Unii dintre colegii de muncă sunt bucuroși și surprinși totodată că ai acceptat să lucrezi cu ei. Pune ceea ce vrei în ecuație fără să te împotmolești în replicile celor invidioși. Vei privi în jur și vei realiza cât de norocos ești că ai slujba pe care o ai.

 

Rac – Este timpul să finalizezi unele vânzări sau achiziții pe care le ai în derulare. Semnează contracte sau alte documente legale numai după o discuție atentă cu partenerul. O întâlnire sau prezentare în această săptămână ar fi un loc ideal pentru a face publicitate unei idei care ți-a trecut prin minte. Urmărește trendul financiar, în special împrumuturile sau vânzările.

 

Leu – Și pentru tine, o achiziție mare sau un contract important ar putea avea nevoie de atenția ta. La fel, o renovare sau construcția unei anexe poate fi dezbătută în timpul unor discuții de familiale. S-ar putea chiar să faci ceva nebunesc și încântător, în același timp, cum ar fi să te întoarci din pauza de masă cu mâncare pentru toată lumea.

 

Fecioară – Nu există niciun motiv să intri în panică. Medicamentele date de către medic vor ajuta cu siguranță la eliminarea problemei. Nu ar strica să mergi de 2 – 3 ori pe săptămână la sală sau caută un club unde se practică exerciții cardio. Mersul pe bicicletă, meditația și yoga sunt, de asemenea, benefice. Și atenție la alimentație!

 

Balanță – Este posibil ca lumea ta de valori să fi fost deturnată de de cererile recente din partea copiilor sau de grija necesară animalelor de companie. Poți echilibra barca în apele agitate ale cheltuielilor, amintindu-ți că ai oarecare experiență ca marinar. Este o zi pentru a înainta cu curaj, mai ales când vine vorba despre proiecte creative.

 

Scorpion – Ai o minte logică, iar raționamentul tău rapid va fi util în timpul unei întâlniri în care se iau decizii. Apoi, vei fi prins într-un proiect de organizare destul de important. Dacă toate variabilele se schimbă brusc, va trebui să arați că ești flexibil. Așa merg uneori aceste lucruri. Abilitatea ta de a te adapta rapid este o calitate impresionantă.

 

Săgetător – Vorbește cu un consilier de încredere care îți poate oferi niște îndrumări financiare. Problemele juridice pot necesita și ele rezolvarea în această fază. Lucrează pentru a vă echilibra bugetul cât mai eficient posibil. Munca grea și concurența dură pot domina prezentul, dar această fază îți va aduce noi posibilități financiare interesante.

 

Capricorn – Respectă-ți rutina obișnuită și fii detașat. Acum s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a te angaja într-un plan serios pe termen lung. În schimb, variază munca și fă-o mai interesantă. Este posibil să ai o mulțime de griji în prezent. Și oamenii au observat asta. Colegii au nevoie de atenția ta distributivă dar și de părerea ta.

 

Vărsător – Ai ghinionul să faci o infecție virală. Trebuie să fii atent în această privință. Evită păstrîndu-ți mâinile curate. Cei de vârstă mijlocie ar putea să fie tulburați de vechi afecțiuni din trecut. Urmați instrucțiunile de dietă conform instrucțiunilor date de medicului de familie pentru a evita complicațiile. Recomand efectuarea unor controale medicale periodice.

 

Pești – Negocierile diplomatice sunt esențiale astăzi. Este un moment bun pentru a întreprinde un proiect nou. Formează-ți repede echipa cu care să lucrezi. Cere sfaturi și ia în considerare toate opțiunile care le ai. Ceva amenință să îți tulbure rutina, dar înghite-ți vorbele, cum se spune. Trebuie să ai în minte doar obiectivul final.

Theodor Stolojan a spus câte pensii are și cum a făcut avere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre