Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 29 mai. Nu se discută și nu se semnează contracte. Atenție la boli!

Horoscop Minerva – 29 mai. Nu se discută și nu se semnează contracte. Atenție la boli!
Mercur este la un pas de retrogradare. Comunicarea va merge din rău în mai rău. Lucruri promise, acum pot fi retractate. Cad contracte. Se discută contracte. Nu semnați niciun act până nu citiți cu atenție despre ce este vorba! Crește incidența bolilor nervoase.

Horoscop Minerva – 29 mai. Nu se discută și nu se semnează contracte. Atenție la boli!

Berbec – Asigură-te că ceea ce faci este suficient de atrăgător, în așa fel încât să nu omiți mișcarea. Tu trăiești oricum extrem de intens emoțional totul și nu poți lăsa asta să determine dacă ajungi să faci mișcare sau nu! Poate că există un prieten care ar putea să iasă cu tine, pentru a nu fi singur.

 

Taur – Și la tine sectorul sănătății este evidențiat, astfel că nivelul de energie ar putea fluctua mai mult decât de obicei. Într-un minut ești pregătit să faci față oricărei provocări și în următorul, te simți epuizat. Pentru a menține energia constantă, este esențial să mănânci  alimentele potrivite și să bei apă.

 

Gemeni – Cineva cu autoritate îți apreciază munca sau cercetarea. Abia acum vei înțelege că te-ai lăsat păcălit de societate. Oricât încerci să crezi altfel, societatea nu încearcă să te înăbușe sau să te împiedice să fii tu. Activitatea de pionierat nu este recunoscută până când nu poți prezenta unele rezultate.

 

Rac – Concentrează-te asupra relațiilor personale cu Soarele în Gemeni și în sectorul intimității. Poate fi o perioadă de transformare și renaștere pe măsură ce începi să mergi mai departe în viață. Aceste schimbări pot fi dificile, de aceea trebuie să fii flexibili indiferent de ce întâmpini. Respiră adânc înainte de a intra în ceva incomod.

 

Leu – Ai putea să descoperi că o discuție plină de spirit duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația actuală. Influxurile planetare te încurajează atât cât să îți împărtășești sincer sentimentele și să clarifici orice neînțelegere și confuzie. Astăzi ai potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă gestionezi acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

 

Fecioară – Privește situația în care ești într-un alt mod. Compară cu anul trecut și întreabă-te ce ai realizat și ce ai pierdut. Ți-ai atins obiectivele pe care le-ai stabilit? Poate că nici nu ți-ai stabilit obiective. Evaluează.  Încrederea este puternică, iar starea ta emoțională este puternică și încrezătoare. Descoperirile care le faci sunt extrem de valoroase.

 

Balanță – Este un moment puternic și prielnic pentru conexiuni, planuri de tot felul și proiecte de grup. Fă tot posibilul pentru a te concentra pe o singură sarcină la un moment dat. Aplică această atitudine și la problemele legate de muncă, indiferent dacă te afli la un nou loc de muncă astăzi sau lucrezi de acasă.

 

Scorpion – Șeful sau un coleg de muncă ar putea fi deosebit de iritat astăzi. Înceară să asculți ce spun. Nu toată lumea gândești la fel de dezinhibat ca și tine. Ai nevoie de răbdare. Oportunitățile sunt după colț. Posibil ca finanțele tale să fie undeva la fundul sacului din cauza practicilor de afaceri neproductive.

 

Săgetător – Astăzi, în lumea finanțelor, trebuie să ai controlul asupra penalităților care se adaugă taxelor și impozitelor întârziate dar și la facturile întârziate. Organizează-ți plățile și fă-ți un program de plată ca să eviți să fii prins în capcana penalizării. Lucrează acum pentru a ieși din această gaură financiară.

 

Capricorn – Corpul îți amintește în fiecare zi că orice faci este mult sporit de sentimentul de vitalitate. Ia acestă energie, de tipul pot face orice, și aplic-o la regimul de mișcare. Găsește-ți o formă de mișcare care ți se potrivesc și rămâi la ea, știind că, dacă te simți plin de energie din punct de vedere fizic, ai mai multe șanse să reușești în ce îți propui.

 

Vărsător – Reziști destul de greu ispitei, mai ales că ai putea să te confrunți cu una sau două provocări. Nevoia de a gusta alimentele care îți plac ar putea fi mai puternică ca niciodată. Nu-ți lăsa temperamentul să se manifeste din frustrare. Tensiunea arterială ți-ar putea da bătăi de cap. Relaxarea este cheia păcii interioare

 

Pești – Ai tone de energie acasă și la muncă. Este posibil să ți se solicite să îți asumi mai multe sarcini care vor veni la pachet cu o responsabilitate suplimentară dar și cu ceva bănuți în plus. Chiar dacă este mai multă muncă pe termen scurt, vei face o impresie bună asupra șefilor tăi, mult timp de acum înainte.

Costi Ioniță, Florin Salam și Ruby lansează piesă cu un cunoscut artist internațional

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre