HOROSCOP. Vine Super Luna Albastră și promite revelații bruște

HOROSCOP. Vine Super Luna Albastră și promite revelații bruște
Astrologii spun că emoțiile vor fi extrem de ridicate, pe măsură ce se apropie luna plină de la finele lui august, care va fi o Super Lună Albastră. Aceasta duce cu ea  noi perspective psihice și revelații bruște.

Acest tip de fenomen astrologic se întâmplă rar, iar acum se cuplează și cu un Venus retrograd și mai dramatic, arată Womadandhome.com. În ultima zi din august vom regăsi Super Lună Albastră în semnul apos și emoțional al Peștilor.

„Ori de câte ori luna se află în Pești, vălul dintre planurile fizic și spiritual este mai subțire – așa că ar trebui să acordăm o atenție deosebită viselor, sincronicităților sau oricăror intuiții neașteptate, aparent ieșite de nicăieri. Așteptați-vă că această lună plină să arunce o lumină suplimentară într-o situație personală nedumerită în prezent și să ofere descoperirea pe care am căutat-o, mai ales că Jupiter generos – conducătorul acestei Luni se conectează cu Uranus”, arată astroloaga greco-americană Maria – Sofia, citată de sursa menționată.

Când va fi luna plină în august 2023

Marcați calendarul lunar din 2023 pentru 31 august 2023, la 2:36 GMT. Luna în Pești formează o opoziție puternică cu Soarele în Fecioară, formând o Lună Plină pe cer. Deoarece este o Super Lună Albastră (a doua lună plină a lunii), înseamnă că Luna orbitează mai aproape de suprafața Pământului, făcându-i aspectul mai strălucitor – și amplificându-i efectele emoționale. În timpul lunii pline, știm deja că există mari revelații. Horoscopul ne spune cum va afecta a doua lună plină din august 2023 toate zodiile.

BERBEC

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în gândurile cele mai intime. Cu această Lună Plină în cea de-a douăsprezecea casă, cea a subconștientului, s-ar putea să vă confruntați cu moduri în care „vă vindeți” prea ușor. Acum este timpul pentru o cercetare profundă și vindecătoare a sufletului despre valorile voastre – și despre modul în care gândurile negative față de sine vă pot împiedica să trăiți în concordanță cu ceea ce spuneți că, de fapt, contează cel mai mult. S-ar putea să aveți parte de descărcări psihice intense în acest moment – fiți atenți la ceea ce dezvăluie acestea.

TAUR

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în relațiile sociale și parasociale. Cu această lună plină în a unsprezecea casă, a grupurilor și rețelelor, s-ar putea să realizați că rolul vostru în anumite cercuri fie s-a schimbat, fie vă provoacă disconfort personal. Renunțarea la relații nu este niciodată ușoară, dar nici să rămâneți în cele care nu vă permit să vă exprimați pe deplin. Aveți încredere în instinctele voastre legate de cei de care este timpul să vă deconectați.

GEMENI

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în reputația voastră publică. Cu această lună plină în cea de-a zecea casă a carierei, ați putea fi pe punctul de a primi o promovare, avansare sau o nouă ofertă de job. Un eveniment legat de serviciu ar putea, de asemenea, să se simtă la fel de dezamăgitor – că ați fost suprasolicitați, dar nu ați băgat de seamă. Amintiți-vă că atunci când o ușă se închide, alta se deschide, așa că, chiar dacă știrile de la locul de muncă par inițial dificile, vi se oferă o perspectivă care ar putea fi următorii pași în carieră. Rămâneți doar acolo unde sunteți valorizați.

RAC

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în credințele cele mai profunde pe care le aveți. Cu această lună plină în a noua casă, cea a înțelepciunii spirituale, s-ar putea să realizați brusc că doar pentru că vi s-a spus întotdeauna să credeți un anumit lucru, să gândiți într-un anumit fel sau să îndepliniți un anumit obicei, nu înseamnă că trebuie să rămâneți ancorat în această idee. Nu înseamnă că nu puteți pune la îndoială și că nu puteți alege ce părți vă servesc binele superior și ce părți le puteți lăsa altora. Călătoria sufletului vostru este o cale individuală. Sa nu uitați asta.

LEU

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în relațiile cele mai intime. Cu această lună plină în cea de-a opta casă, a tabuului, ați putea să eliberați greutatea așteptărilor pe care alți oameni le au de la voi, dar și, mai important, cele pe care le aveți voi înșiși de la voi. Încercarea de a-i face pe alții fericiți are întotdeauna un cost și este posibil să fi decis recent că prețul este prea mare pentru a fi plătit. Ați ajuns într-un punct în care nu le veți mai permite celorlalți să vă „să râdă” – la figurat și la propriu. Trebuie să fiți sinceri cu voi înșivă.

FECIOARĂ

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în parteneriatele pe care le aveți. Cu această lună plină în a șaptea casă, cea a căsătoriei (și contractelor de afaceri), poate exista o anumită melancolie pe care o simțiți. Stelele pun în lumină modul în care alții vă apar în viață și lasă de dorit. Sunteți un semn puternic și capabil, unul care se grăbește să repare lucrurile înainte ca acestea să fie stricate. Dar să fii eroul oricărei situații te poate lăsa să te simți singur în cel mai bun caz și în cel mai rău caz, de neînțeles pentru cei din jur. Parteneriatele sunt o stradă cu două sensuri. Nu trebuie să o parcurgeți singuri. Deci de ce să fiți singuri?

BALANȚĂ

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în activitățile de zi cu zi. Cu această lună plină în cea de-a șasea casă, a obiceiurilor, s-ar putea să fiți gata să renunțați la o parte din rutina voastră care a devenit împovărătoare. Poate exista rezistență, cel puțin inițial. Uneori, cel mai mare blocaj în schimbare este frica de ea. Poate suna contradictoriu, dar chiar dacă știm că nu suntem fericiți, putem avea un anumit sentiment de ușurare când credem că deținem controlul. Dar dacă ați putea risca incertitudinea renunțând la un obicei sau o sarcină pe care nu vă place să o faceți, veți face loc pentru ceva ce s-ar putea să vă placă mult.

SCORPION

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în pasiunile pe care le aveți. Cu această lună plină în a cincea casă a zodiacului, cea a creativității și fertilității, apare o oportunitate binevenită pentru voi de a sărbători pe cine și ce iubiți. S-ar putea să existe un sentiment de dor pe care îl simțiți în această perioadă – aproape ca și cum v-ați simți prea departe de a putea petrece timp făcând ceea ce vă place. Această lună a Peștilor vă cere să eliberați așteptările legate de „producție” și să vă concentrați energia pe plăcere. Faceți mai mult din ceea ce vă place; de fapt, este atât de simplu!

SĂGETĂTOR

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în viața domestică. Cu această lună plină în cea de-a patra casă, cea a familiei, este o oportunitate pentru voi de a vă concentra asupra problemelor mai apropiate de casă. Ceva din viața voastră privată s-a simțit ca o greutate. Ar putea fi ceva fizic în casă sau greutatea unui „schelet” îngropat în trecut. Îl puteți elimina? Îl donați? Îl reciclați? Îl aruncați? Și dacă este intangibil, puteți vorbi despre asta cu cineva în care aveți încredere? Permiteți-vă să eliberați ceea ce este în inima voastră, în mintea voastră și să vă eliberați de aglomerație spațiul fizic și emoțional.

CAPRICORN

Descoperirea voastră personală se dezvăluie cu această lună plină în a treia casă, cea a comunicării. Stelele vă invită să vă gândiți la modul în care spuneți ceea ce spuneți. Sunteți un semn despre care se știe că își spune părerea și poate, doar poate, da sfaturi nesolicitate. Gândiți-vă la modul în care vorbiți cu ceilalți – și dacă nu este o reflectare a modului în care vorbiți cu voi înșiși. Sigur, pare simplu să credeți că prietenii voștri și-ar putea rezolva cu siguranță problemele dacă doar ar asculta sfaturile voastre de experți. Dar ar putea să spună același lucru despre voi? Cele mai multe sfaturi sunt autobiografice. Sa nu uitați asta.

VĂRSĂTOR

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în finanțele voastre. Cu această lună plină în cea de-a doua casă, cea a venitului, sunteți invitați să vă gândiți la o mentalitate de deficit și, dacă vă ajută sau vă rănește. S-ar putea să simțiți o criză financiară. S-ar putea să vă faceți griji pentru bunurile voastre. S-ar putea să vă refuzați pe voi înșiși – sau pe alții – pentru că vă e frică de ceea ce va urma. Și, în timp ce gândirea la timpul viitor este întotdeauna prudentă și înțeleaptă, stelele vă amintesc cu blândețe că trebuie să trăiți și în prezent și pentru prezent.

PEȘTI

Descoperirea voastră personală se dezvăluie în corpul vostru. Cu această lună plină în prima casă, a sinelui, sunteți chemați să aprofundați iubirea de sine. Aceasta este o frază care este de aruncată în jur, cum ar fi că nu poți iubi pe nimeni dacă nu te iubești pe tine însuți. Dar, în acest moment, puteți pune la îndoială natura goală a acestui sfat. S-ar putea să vedeți că îi puteți iubi pe ceilalți chiar dacă nu apreciați pe deplin toate calitățile voatre minunate. Acum sarcina voastră este să învățați să vă iubiți pe voi înșivă cu dragostea pe care o oferiți celorlalți cu atâta abundență.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre