Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscopul banilor până la sfârșitul anului 2023. Ce zodii se vor îmbogăți și ce nativi vor trebui să țină finanțele la ciorap

Horoscopul banilor până la sfârșitul anului 2023. Ce zodii se vor îmbogăți și ce nativi vor trebui să țină finanțele la ciorap
Potrivit specialiștilor, trăsăturile de personalitate dictează dacă sunteți un cheltuitor conservator sau o persoană care aruncă banii pe fereastră. Cine va avea bani până la sfârșitul anului.

Toamna a venit, curând își va intra în drepturi și iarna și toți nativii vor să știe dacă-și vor număr fiecare leu sau își vor permite să-și împlinească visele. Cum arată horoscopul banilor.

Berbec

Fiind primul semn zodiacal, vă simțiți confortabil să preluați conducerea în chestiuni legate de bani, dar impulsivitatea voastră inerentă poate însemna că vă treziți a doua zi dimineața cu regrete că nu ați citit literele mici. Înainte de a apăsa butonul de cumpărare, apelați la ajutorul unui prieten.

Taur

A trăi o viață bună este scopul etern al Taurilor. Le place să se răsfețe cu cele mai bune lucruri pe care viața le are de oferit. Dar dacă vor să nu se golească tonul, vor trebuie să țină în frâu primele impulsuri. Nu le faceți pe plac celorlalți și, dacă vreți o mărire de salariu, priviți-vă șeful direct în ochi.

Gemeni

O prezență permanentă în circuitul social, Gemenii sunt binecuvântați cu darul vorbirii. Și aceasta ar putea fi cheia pentru a face noi conexiuni, pentru a-ți extinde rețeaua și pentru a găsi un loc de muncă care să se potrivească cu adevărat cu valoarea lor.

Rac

Pasiunea este o trăsătură puternică pentru acest semn zodiacal, ceea ce înseamnă că se simt ușor frustrați dacă jobul lor nu îi împlinește emoțional. În loc să scrie un e-mail de demisie pentru slujba actuală, ar putea fi de ajutor să investească într-un proiect, în paralel, care îi entuziasmează.

Leu

Dacă cineva este destinat să obțină un lucru, acela este Leul. Cu toate acestea, lipsa lor de răbdare poate face ca oamenii să îi califice cu greu ca jucător de echipă. Au tendințe native de lider, dar trebuie să arate că într-adevăr sunt ceea ce trebuie și să se comporte mai frumos cu cei din jur.

Fecioară

Tendința perfecționistă  a Fecioarei înseamnă că nu au nevoie ca șeful să se uite peste umărul său. El știe deja că orice proiect care îi este delegat este pe mâini sigure. S-ar putea, totuși, să constate că trec în plan secundar propria valoare. Este în regulă ca echipa să obțină victoria, dar, uneori, fundașul vedetă poate lua și el lumina reflectoarelor.

Balanță

Pacificatorul zodiacului, Balanța, caută mereu calea cu cea mai mică rezistență. Acest lucru îi poate aduce prieteni, nu și lauri la locul de muncă. Așa că renunțați să mai stați până târziu pentru a vă ajuta colegii cu munca lor. Asigurați-vă că începeți să vă faceți remarcat pentru propria valoare.

Horoscopul banilor până la sfârșitul anului. Sursă foto: Your tango

Scorpion

Cheia unei bune planificări financiare este transparența. Această atitudine singuratică față de bani ar putea fi motivul pentru care pare că rămâneți mereu în urmă. Soluția ar putea fi să stați de vorbă cu un membru al familiei sau cu partenerul pentru a vă trasa obiectivele financiare comune.

Săgetător

Săgetătorul este binecuvântat cu o rețea socială înfloritoare și rareori trebuie să caute de lucru, pentru că oportunitățile potrivite par să le cadă în poală. Partea dificilă, însă, constă în găsirea unui echilibru între muncă și timp liber. Le-ar prinde bine călătorii spontane. Atenție la noile proiecte.

Capricorn

Nimeni nu va vorbi vreodată cu un Capricorn despre planificare financiară, ei au scris deja cartea despre asta. Această atitudine centrată pe bani ar putea însă să îi priveze de o anumită spontaneitate și de șansa de a se relaxa.

Vărsător

Reticent să urmeze calea bine trasată, un Vărsător se simte bine și reușește cu adevărat atunci când este lăsat în voia sorții. Nefiind genul care să îi ia cu bunăvoință pe cei care încearcă să îi conteste metodele, celor din jurul tău le-ar putea fi dificil să colaboreze cu el la serviciu.

Pești

Viața este un pat de trandafiri pentru Pești, dar ar trebui să fie atenți la planurile de investiții și depozite recurent. Deși nu trebuie să se transforme peste noapte într-un lup de pe Wall Street pentru a prelua controlul asupra vieții financiare, este bine să fie responsabil pentru cheltuielile pe care le face.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre