Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancul zilei: Lupul fraierit de cal cu un mesaj de la administrația locală

Bancul zilei: Lupul fraierit de cal cu un mesaj de la administrația locală
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Calul galopează liber prin pădure, uitându-se după smocuri de iarbă verde și grasă. Cum era el neatent, deodată este încolțit de un lup fioros și flămând.

– Lupule, te rog, de data asta să nu te atingi de mine, că am un mesaj important pentru administrația locală. Toată lumea va putea beneficia de pe urmă lui, chiar și tu!

– Unde-i mesajul? întreba lupul, curios.

– Este scris pe copita piciorului drept din spate, spune calul. Lupul se apleacă și calul îi trage o copită zdravănă de leșină lupul.
Calul o ia vesel la sănătoasă, fericit că a scăpat. După 2 ore își revine lupul și scuturându-și capul umflat și care îl durea tare spune:

– Așa îmi trebuie! De ce dracu mă prefac, când eu nici nu știu să citesc?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre