Simona Ionescu / Redactor Șef

Minerva anunță schimbări drastice pentru toate zodiile. „Pluto transformă tot ceea ce atinge”

Minerva anunță schimbări drastice pentru toate zodiile. „Pluto transformă tot ceea ce atinge”
Minerva, astrologul despre care se spune că nu greșește niciodată, a vorbit recent despre ce urmează să li se întâmple zodiilor. Iată ce schimbări se vor produce în perioada următoare.

Potrivit informațiilor oferite de Minerva, schimbările pe care le va aduce Pluto le va da zodiilor viața peste cap.

Minerva susține că Pluto va începe să călătorească în curând. Prima dată va ajunge în Capricorn, apoi va tranzita Vărsătorul. Asta înseamnă că nativii vor avea parte de schimbări mari, dar și oportunități. “Ca octavă superioară a lui Marte, care reprezintă forța brută, energia, Pluto transformă tot ceea ce atinge, coborând în străfundurile neștiute ale ființei. Această planetă ne inspiră să ne urmăm dorințele sufletului și ne ghidează pe calea spre asumare. Duce la alchimizare spirituală, la evoluție sufletească.

„Tranzitul lui Pluto în Capricorn ne învață lecții despre puterea adevărată și cea falsă”

Dependențele, obsesiile, acțiunile compulsive și paranoice aparțin, de asemenea, domeniului plutonian. Când energia lui este folosită greșit și abuziv, poate duce la rezultate precum lipsa puterii și autodistrugere. Capricornul este semnul asociat cu structura, cu limitele, cu forma, cu timpul și cu spațiul. În această etapă, am învățat să ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine și pentru acțiunile noastre. Tranzitul lui Pluto în Capricorn ne învață lecții despre puterea adevărată și cea falsă”, susține celebrul astrolog.

„Este ca un act de deschidere în forță pentru anul care urmează”

Minerva afirmă că în următoarea perioadă ne vom ocupa mai mult de obiectivele pe termen lung și vom lua decizii importante în carieră pentru noul an. “În 2024, Pluto face două opriri semnificative în Capricorn.

Pluto a fost considerată cândva a noua planetă din sistemul solar. Sursă foto: space,com

Între 1 și 20 ianuarie. Din 20 ianuarie intră în Vărsător. Este ca un act de deschidere în forță pentru anul care urmează. Capricornul este cunoscut pentru influența sa asupra noastră și pentru modul în care ne construim structurile din viața noastră. Între 1 septembrie și 19 noiembrie, Pluto se întoarce în Capricorn.

„Retrogradarea plutoniană seamănă cu nepromovarea unui examen în sesiunea de vară”

Este un moment în care s-ar putea să ne reevaluăm obiectivele pe termen lung, să luăm decizii importante în carieră. Între 2 mai și 11 octombrie, Pluto retrogradează. Energia lui se va simți diferit. Este ca și cum lumina reflectoarelor cosmice este îndreptată spre interior. Retrogradarea plutoniană seamănă cu nepromovarea unui examen în sesiunea de vară. (…) Urmează apoi călătoria lui Pluto prin Vărsător, unde va poposi timp de 20 de ani”, a mai spus Minerva.

„Ar putea apărea tendințe și mișcări globale influente”

Minerva trage un semnal de alarmă și spune că din momentul în care Pluto va ajunge în Vărsător, „viața așa cum o știm acum va deveni de domeniul trecutului”. “Când Pluto va retrograda, își va concentra energia transformatoare asupra fiecăruia dintre noi. Vom fi forțați să privim părțile întunecate pe care ne-ar fi plăcut să le păstrăm secrete. Vom fi forțați să vedem acele lucruri care pe noi ne-au satisfăcut, dar care le-au produs răni altora.

În semnul Vărsătorului, Pluto retrograd ne face să luăm în considerare intențiile din spatele acțiunilor. Ne simțim cu adevărat parte a umanității sau ne simțim superiori altora? (…) Din 19 noiembrie, Pluto își va relua călătoria prin Vărsător. Această călătorie a lui va putea remodela peisajul global. Deja a început. Ar putea apărea tendințe și mișcări globale influente. Vom vedea schimbări profunde în drepturile civile și cele umanitare”, susține astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre