Simona Ionescu / Redactor Șef

Moment magic, de Lună Plină la 1 august 2023. Cum se va schimba viața zodiilor

Moment magic, de Lună Plină la 1 august 2023. Cum se va schimba viața zodiilor
1 august este momentul în care ne vom confrunta cu Lună Plină, un moment bun atât pentru relații cât și pentru multe acțiuni pe care urmează ca nativii să le facă.

Specialiștii spun că efectele acestui se văd până la răsăritul zilei de 3 august.

Luna Plină aduce cu sine momente frumoase pentru toți nativii, care vor începe să conștientizeze cu ce daruri au fost înzestrați de Dumnezeu și vor putea să ia decizii mult mai bune decât până acum. Ne vom aduce aminte de copilărie cu multă plăcere și vom redescoperi, după ceva vreme, bucuria de a trăi.

Taurii vor trebui să-și ceară iertare

Luna plină le aduce Berbecilor momente de bucurie și le va imboldul de a face lucruri mult mai bune, fără să apeleze la ajutorul altora. În ceea ce-i privește pe Tauri, e momentul ca aceștia să le ceară iertare celor cărora le-au greșit și atunci își vor liniști sufletul. Perspective noi de viață se anunță și pentru Gemeni, care e posibil să-și schimbe locul de muncă cu unul care să-i satisfacă din toate punctele de vedere.

Leii simt că nu au libertatea pe care și-o doresc

Luna Plină le aduce lucruri bune și Racilor, care vor realiza că în trecut au avut încredere în persoane care nu au meritat. Zile cu tensiune pentru Lei care simt că și-au pierdut libertatea la care țin atât de mult. Sunt ceva probleme cu partenerul de viață și nu le-ar strica să se potolească cu atâtea discuții.

Luna Plină din 1 august le va schimba viața zodiilor

Fecioarele vor înțelege că au o mare putere interioară și le face foarte bine să lucreze în echipă. La rândul lor, Balanțele vor fi mai empatice ca niciodată, iar nativii care nu au fost implicați într-o relație de iubire până acum, au toate șansele să o facă. Iertarea este tot ce au nevoie pentru a se liniști.

Capricornii trebuie să lase partenerului de viață mai multă libertate

Scorpionii trebuie să-și găsească echilibrul pe care l-au pierdut în ultima perioadă, pentru că doar așa vor deține controlul. Luna Plină le aduce Săgetătorilor libertatea de gândire. Nu vor să fie constrânși și nu vor constrânge pe nimeni. Pur și simplu vor să răsufle ușurați după o perioadă nu tocmai ușoară.

Capricornii ar fi bine să ofere mai multă libertate partenerului de viață și vor suda relația. Vărsătorii vor înțelege că nu trebuie să-i dezamăgească pe cei pe care îi iubesc, ci să învețe de la aceștia. Luna Plină le aduce Peștilor idei excelente, dar trebuie să lase la o parte emoțiile, a mărturisit astrologul Camelia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre