Simona Ionescu / Redactor Șef

Râzi cu lacrimi! Un medic îşi aduce studenţii în vizită la un ospiciu. Un pacient cu privirea rătăcită le-a dat o lecție de viață

Râzi cu lacrimi! Un medic îşi aduce studenţii în vizită la un ospiciu. Un pacient cu privirea rătăcită le-a dat o lecție de viață
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un medic îşi aduce studenţii în vizită la un ospiciu. Se opresc la un salon unde se află un bărbat cu privirea rătacită.

– Vedeti, acest bărbat şi-a pierdut minţile fiindcă femeia cu care trebuia să se căsătorească l-a refuzat chiar în biserică.

– În cealaltă rezervă îl vom vedea pe cel care a luat-o.

***

Badea Gheorghe merge la doctor cu o scoșă din rafie, plină cu bunătăţi. Intră în cabinet, o desface şi-l îmbie pe medic.

– Serviţi domn doctor. Îs bune, îs bio, îs ecologice!

Şi pune pe birou cârnaţi, caltaboşi, jumări, brânză.

– Păi, bine mă Gheorghiţă, cum să le iau pe toate astea fără bani?

– Nu-i problemă, zice Gheorghe scoţând portofelul din buzunar. Am adus şi bani!

***

Intră doctorul în salon şi o vede pe asistentă scuturând un pacient care dormea.

Mirat o întreabă:

– Ce-i faci bietului pacient?

– Îl trezesc să-şi ia somniferul!

***

Un tip se duce la medic. Livid la față el îi spune medicului că are o mare problemă.

– Domnule doctor mi s-a albăstrit un testicol!

Medicul îl controlează, îi face analize și concluzionează că trebuie neapărat să-l taie. Îl încurajează pe bărbat că celălalt testicol va face treaba singur, fără probleme.

După un timp tipul se întoarce la medic cu aceeași problemă, îngrozit de-a dreptul.

Din nou analize peste analize. Medicul ajunge la aceeași concluzie: trebuie scos și al doilea. Cu greu, doar ca să scape cu viață, tipul acceptă castrarea definitivă.

După un timp se întoarce din nou la medic:

– Domnule doctor mi s-a albăstrit și… știți dumneavoastră ce!!!

La care medicul:

– N-o fi de la blugi???

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre