Simona Ionescu / Redactor Șef

Un polițist scoate pistolul în autobuz. Oamenii sunt îngroziți…

Un polițist scoate pistolul în autobuz. Oamenii sunt îngroziți…
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Bancul zilei

Un polițist se urcă într-un autobuz, în drumul său de la serviciu spre casă. Este vară, înghesuială mare, și căldură.  la un moment dat, cineva strănută. Polițistul întreabă:

– Cine a strănutat?

În autobuz se lasă liniștea. Nimeni nu scoate niciun sunet. Polițistul insistă:

– Cine a strănutat? Tonul lui este grav de data aceasta.

Ceilalți călători aproape că nu mai respiră. Văzând că nimeni nu îi răspunde la întrebarea repetată, polițistul scoate pistolul și trage două focuri de armă în aer, pe geam.

– Cine a strănutat, întreabă din nou omul legii, de data aceasta pe un ton cât se poate de imperativ.

Oamenii din autobuz încep să tremure de frică. În sfârșit, o băbuță care stătea înghesuită pe un scaun, răspunde cu voce gâtuită:

– Eu am strănutat.

– Sănătate, mamaie!

Apoi, aruncă o privire către toți ceilalți călători îngroziți:

– Ni s-a ordonat să fim politicoși!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre