Hoţii au spart Biroul de Combatere a Crimei Organizate. Paznicul dormea tun

Hoţii au spart Biroul de Combatere a Crimei Organizate. Paznicul dormea tun
Sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate a fost spart în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 iunie), în timp ce paznicul dormea tun. Hoții plecat prin faţa acestuia cu mai multe televizoare și aparatură.

Ce tupeu! S-au hotărât să iasă la furat în noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 iunie). Dar, nu de oriunde, ci din sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Capitală, scrie evz.ro. A fost floare la ureche pentru că paznicul dormea tun şi nu s-a trezit nici când hoţii au trecut cu prada pe sub nasul lui.

Hoţii au spart Biroul de Combatere a Crimei Organizate

Un grup de bărbați care trecea prin zonă a intrat în sediul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din Capitală. Bărbaţii s-au strecurat pe lângă polițistul de la intrare, care dormea profund, au urcat până la etajul 1, unde funcționează birourile BCCO. Deşi ușa se deschide doar pe bază de cartelă, hoţii au spart-o, după care au intrat și au luat tot ce au putut căra.

La plecare, hoții au trecut tot prin fața polițistului, cu braţele încărcate cu televizoare, dar şi altă aparatură și alte obiecte de valoare. După ce ofiţerul s-a trezit și a realizat ce se întâmplase, acesta a raportat incidentul.

Hoţii s-au încăierat pentru pradă

În aceeaşi seară, prin apel 112, s-a anunțat o bătaie pe strada Mărgeanului din cartierul Rahova. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 19, care au constatat că mai mulți bărbați care au coborât din două taxiuri s-au luat la bătaie și deranjează liniștea publică. În scurt timp, polițiștii au realizat că scandalagiii sunt tocmai hoții care spărseseră sediul BCCO și care se încăieraseră în plină stradă, neînţelegându-se la împărţirea prăzii. Aceștia au fost reținuți și se află în arest preventive, scrie evz.ro.