Ianis Hagi își adoră iubita. Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiți prin Glasgow

Ianis Hagi își adoră iubita. Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiți prin Glasgow
S-a accidentat grav și n-a putut să meargă o lună și jumătate, dar recuperarea a decurs într-un ritm foarte bun. Cum se simte Ianis Hagi.

Din ianuarie și până acum Ianis Hagi a stat departe de teren, dar acum e mai pregătit ca niciodată să revină pe teren. Până atunci însă, își vede de iubita lui.

Ianis Hagi își adoră iubita. Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiți prin Glasgow

Ianis Hagi se află la Glasgow, unde a început antrenamentele, iar din ianuarie va intra în programul normal al echipei sale. Alături de el se află frumoasa lui iubită, Elena Tănase. Cei doi s-au plimbat zilele trecute cum se plimbau la Universitatea din Glasgow, pe care au vizitat-o și păreau extrem de fericiți. Ianis n-a ratat ocazia și a postat fotografiile pe contul său de socializare, ca să vadă toată lumea ce frumusețe are lângă ea.

Ianis Hagi nu va uita niciodată prin ce a trecut

Ianis s-a accidentat grav, a avut o ruptură de ligamente și acest lucru nu-l va putea uita prea ușor, întrucât durerile l-au făcut să creadă că niciodată nu va mai putea să joace fotbal. ”Astea sunt momente normale pentru un om care nu e accidentat. Eu mi-am adus aminte cum a fost prima oară când am putut să merg după o lună și jumătate. Prima dată când am pus mâna pe minge, când am început să jonglez.

Astea vin după o perioadă de o lună și jumătate în care nu ești fericit, în care nu poți face chestii, dup-aia reușești din nou să le experimentezi. Fericirea este incredibilă, începi să râzi, te duci acasă zâmbind, toată ziua zâmbești. Înainte de accidentare, nu puneam mare preț pe lucrurile astea. Mergeam super-normal.

Dar prima dată când am mers după operație și zâmbeam continuu. Mama mă întreba dacă am văzut ceva haios. Îi spuneam că e prima zi în care merg. E ceva incredibil. După prima zi, simțeam că e imposibil să mai merg”, a declarat Ianis Hagi, conform As.ro.

Recomandarile noastre