Iată cum arată fiul celebrului actor Russell Crowe! Imaginea momentului

Iată cum arată fiul celebrului actor Russell Crowe! Imaginea momentului
În timp ce Russel Crowe nici măcar nu mai amintește de imaginea plină de mușchi pe care a etalat-o în „300. Eroii de la Termopile”, are totuși motive de mândrie. O fotografie rară cu urmașul său a devenit publică.

Imaginea momentului  cu fiul celebrului actor Russell Crowe a fost făcută publică de mama acestuia, Danielle Spencer. Chiar dacă pare incredibil cum arată, cel din imagine este (cu adevărat) fiul lui Russell Crowe.  Într-o seară obișnuită, într-o postare pe Instagram, Danielle Spencer, în vârstă de 52 de ani, fosta soție a actorului Russell Crowe, a dezvăluit că fiul lor cel mare, Charles, în vârstă de 17 ani, tocmai a absolvit liceul.

Danielle a distribuit o fotografie cu Charles pe Instagram pentru a sărbători momentul, iar fanii au fost total uluiți de asemănarea incredibilă cu tatăl său, în vremea când era și el june. Charles Crowe este, de fapt, copia tatălui Russell, în vârstă de 57 de ani, și se mândrește cu plete lungi castanii, la fel ca tatăl său, un semn distinctiv al familiei Crowe, scrie Elle.com.

„Wow… Charles Spencer Crowe a absolvit liceul astăzi! Timpul zboară prea repede. Sunt atât de mândră de tine. Te iubesc dincolo de cuvinte, Charlie”, a scris Danielle în postarea ei.

În comentarii, o euforie generală i-a cuprins pe toți fanii care erau dornici să sublinieze cât de frumos este Charlie și cât de mult seamănă cu tatăl său. „Tânăr și drăguț”, se scrie într-un comentariu. „Seamănă exact cu tatăl său. Felicitări pentru absolvire”, a adăugat altul.

Russel și Danielle au rămas foarte apropiați după divorț

Actorul australian, câștigător al Oscarului, în vârstă de 57 de ani, și Spencer mai au un al doilea copil, Tennyson, de 15 ani. Fostul cuplu s-a cunoscut în 1989 pe platourile de filmare al filmului The Crossing, înainte de a se căsători în 2003 într-o capelă construită special la ferma Crowe’s Nana Glen lângă Coffs Harbour. Ei și-au anunțat despărțirea în 2012, dar nu și-au finalizat divorțul decât șase ani mai târziu.

În ciuda despărțirii lor, Danielle a declarat revistei Stellar că sunt încă în bune relații și se văd ca o „familie”. „Avem mult respect reciproc și îl consider un membru al familiei mele. Căsătoria s-a încheiat, dar asta nu a însemnat că prietenia noastră s-a încheiat. Am petrecut vacanțele împreună în trecut și putem sta fericiți și ne comportăm ca doi vechi prieteni”, a declarat actrița.

În 2015, Russell Crowe a declarat pentru Sunday Times că nu exclude o reconciliere cu Danielle.

Cum și-au refăcut viețile după separare cei doi actori

„O iubesc pe Danielle Spencer din 1989 – iar asta nu se va schimba niciodată – și este una dintre acele situații la care mă gândesc și mă întreb: Cum a eșuat? Încă nu pot înțelege asta, pentru că sentimentele mele pentru ea nu s-au schimbat niciodată”, a spus Russell.

Russell Crowe trage tare, are planuri

Într-un interviu pentru Sunday Style în aprilie 2015, Danielle a respins ideea unei reconcilieri  și a spus că acordă prioritate copiilor și unității familiale pentru viitor.  Ea a spus că ar fi trist dacă ea și Russell nu ar fi prieteni, deoarece se cunosc de când erau adolescenți.

În prezent, Danielle este într-o relație cu dealerul de artă Adam Long  de aproximativ cinci ani.  Între timp, Russell Crowe are o relație cu actrița americană, devenită agent imobiliar, Britney Theriot (foto), în vârstă de 30 de ani.

Sursa foto: Instagram