Nicole Poturalski a creat din nou vâlvă pe internet cu ultima postare pe rețelele de socializare. Modelul arăta senzațional în fotografia înflăcărată pe care a postat-o pe Instagram. În ultima vreme, Nicole postează fotografii cât mai incitante, care par că îl au ca destinatar pe Brad Pitt, iar scopul e de a scurta distanța dintre ei și de a întreține pasiunea.

Cu abdomenul la vedere pe Instagram

Modelul în vârstă de 27 de ani s-a pozat în dormitor, lângă patul răvășit. Și-a expus abdomenul tonifiat și talia subțire în timp ce poza într-o rochie cu imprimeu floral, decupată chiar pe mijloc. Frumoasa brunetă și-a lăsat părul în valuri libere care i-au căzut peste umeri și a folosit o paletă de machiaj cu nuanțe naturale pentru a-și accentua trăsăturile frumoase.

Brad Pitt și Nicole au fost surprinși împreună pentru prima dată în noiembrie, în timpul unui concert de-al lui Kanye West  la Hollywood Bowl. Perechea a stârnit numeroase controverse atunci când au fost văzuți sosind în sudul Franței cu un avion privat și au vizitat Château Miraval, unde vedeta produce șampanie rosé de 390 dolari.

Un prieten al celor doi a dezvăluit că Brad Pitt rămâne „realist în legătură cu relația”, deoarece „ea locuiește în Germania” și că „are o situație în familie foarte complicată pe care încearcă să o rezolve”. Se știe că Nicole e căsătorită cu un neamț de 68 de ani și are un copil în vârstă de 7 ani.

Angelina Jolie, furioasă pe Brad Pitt

La începutul lunii septembrie, s-a raportat că fosta sa soție Angelina Jolie a fost „furioasă” pentru că Brad a dus-o pe Nicole în Franța, unde s-au căsătorit cu aproximativ șase ani în urmă. Brad a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005. Aproape nouă ani mai târziu, s-a căsătorit cu Angelina în 2014. Aceștia au divorțat în septembrie 2016.

Înrăutățind lucrurile, Brad și Nicole au vizitat castelul la doar câteva zile după ce ar fi fost cea de-a șasea aniversare a nunții sale cu actrița.

„Angie este furioasă și complet uluită pentru că Brad ar putea să se înjosească atât de mult. Era atât de plină de speranță că vor putea reduce conflictele după o vară teribilă, dar acum acest lucru este complet imposibil”, a declarat o sursă.

Cei doi păreau să ajungă la o înțelegere cordială cu privire la copii lor, dar actorul a părăsit casa din LA în iunie, după ce a petrecut timp cu copiii.

Acum sunt din nou în dezacord cu privire la cât timp primesc fiecare cu copiii lor Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 și gemenii Knox și Vivienne, de 12 ani.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri