Iată pantalonii sezonului 2020 / 2021 direct din prezentările marilor case de modă

Iată pantalonii sezonului 2020 / 2021 direct din prezentările marilor case de modă
Tendințele modei pentru sezonul toamna / iarnă 2020 / 2021 aduce cu sine 10 stiluri de pantaloni. Modelele au defilat cu ei, iar pasionatele de modă au adoptat trendul imediat.

Siluete noi, stiluri noi, cu talie joasă, țesături masculine clasice, dar și piese de vinil lucios pentru seară. Cam așa se prezintă moda pantalonilor pentru acest sezon.

Blugi și pantaloni cu talie joasă (Tom Ford)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talia joasă revine. Gândiți-vă la Keira Knightley la premiera din 2003 a Piraților din Caraibe – Blestemul perlei negre. Moda privește înapoi în anii 2000: sunteți gata să vă arătați buricul, bijuteriile corporale sau o centura lată așezată pe șolduri? Inspirați-vă din acești pantaloni din denim cu șnur  prezentați de Tom Ford, purtați cu un micro hanorac și o jachetă neagră.

Pantaloni sau jeans skinny (Tory Burch)

Blugii skinny, mulați perfect pe trup, ca o a doua piele, s-au întors și ei în modă. Inspirați de stilul ecvestru, acești pantaloni sunt minunați cu cizme înalte și o jachetă cu umeri evidențiați, așa cum i-a prezentat Tory Burch.

Culottes (Celine)

Soluția la modă (ça va sans dire!) Pentru cei indecisi pentru totdeauna între fustă și pantaloni rămân culottes. „Fusta-pantalon” cum i se spunea pe vremea bunicilor noastre.  În plus, culotte acționează ca punct de întâlnire între stilul relaxat și rafinament, datorită jocului pe volume oferit de croiul larg și / sau plisat. Purtați cullote cu o bluză romantică și cizme înalte.

Pantaloni de catifea (Max Mara)

Super-lung, lungimea până la podea și relaxare. Cam așa se prezintă pantalonii de catifea ai sezonului. Sunt largi, fluizi, mai exact. Cei negri sunt perfecți pentru seară, purtați cu o cămașă transparentă. Inspiră-te din acest look cu un mesaj deosebit de puternic de la Max Mara.

Colanți din vinil sau piele (Saint Laurent)

Saint Laurent se uită la proporțiile anilor ’80 și echipează colanții din piele / vinil cu o serie de jachete la două rânduri de nasturi, cu umeri puternic marcați.

Pantaloni plisati Sunray

Pantalonii plisați intră și ei în modă. Sunt din materiale fluide. Modern și minimal, în această iarnă vom combina pantalonii cu piese tehnice, precum un poncho negru, cum s-a văzut în prezentarea casei Bottega Veneta.

Pantaloni cu dungi (Salvatore Ferragamo)

În această iarnă, este foarte probabil să ne despărțim de pantalonii tartan pentru a lăsa loc pantalonilor cu dungi. Dungile verticale sunt din nou la modă în nuanțe calde și naturale, sau în combinații în două tonuri (gri-negru, albastru-alb), după cum s-a văzut și în prezentările Salvatore Ferragamo.

Pantaloni cu fantă laterală (Chanel)

Inspirați-vă de numeroasele ansambluri Chanel care încorporează pantaloni cu fantă laterală cu nasturi sau fermoar. Fanta e ideală pentru descoperă / acoperă piciorul, punând în evidență picioarele – sau pantofii.

Pantaloni largi cu manșetă (Chloé)

Apar ca în modelele clasice, atemporale pentru bărbați. Pantalonii cu manșete au revenit în tendințe și au talia înaltă ca în acest look de la Chloé.

Sursa foto: Instagram

Haita lui Bodi (3). Proxenet către victimă: „Sunt stăpânul vieții tale!”