Idilă pe platourile serialului „Adela”. O anume domnișoară pare că nu vede ce se petrece

Idilă pe platourile serialului „Adela”. O anume domnișoară pare că nu vede ce se petrece
În luna îndrăgostiților, unii din cei mai îndrăgiți actori din România care formau un cuplu, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, au decis să se separe după o relație care a durat un deceniu. Fanii au sperat că se vor reîntoarce unul în brațele celuilalt, însă, în final, fiecare a ales pe altcineva.

Vlad Gherman a avut nevoie de cel mai mult timp ca să își panseze rănile, după despărțire, dar acum a apărut o nouă idilă pe platourile serialului „Adela”. Actorul a suferit mult, și a făcut-o public. Apoi, încet, încet i-a revenit zâmbetul pe buze. El și fosta iubită au continuat să lucreze împreună, și s-au purtat frumos, alături, în diverse momente. A fost, e drept, una din despărțirile atipice. Cristina și-a găsit destul de repede un partener și pare fericită, postează poze cu el fără să-i arate chipul.

De curând, Vlad Gherman a fost surprins tot mai jovial în compania unora din colegele sale de platourile serialului „Adela”. Dar mai ales în compania uneia. Este vorba de Oana Moșneagu, fata cea rea din film – Andreea. Fanii au intrat imediat la bănuieli.

Cine este iubita lui Vlad Gherman

Un apropiat al celor doi a dezvăluit faptul că fostul iubit al Cristinei Ciobănașu este îndrăgostit nebunește de Oana. De altfel, la filmări toată lumea știe că ei sunt împreună. „Vlad este extrem de îndrăgostit, însă Oana este mai discretă cu gesturile. Toată lumea de pe platourile de filmare știe că sunt împreună. Vlad vine și în ziua lui liberă, atunci când nu are filmări, ca să o vadă, să-i facă poze și filmulețe”, a povestit prietenul actorilor, pentru Ciao.ro.

Recent, actorul a vorbit și despre relație. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, el a dezvăluit cum stau lucrurile. „Bine, o să răspund super serios la întrebarea asta, pentru că am văzut foarte multe întrebari similare. Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că-mi doresc și eu să fiu fericit”,  a răspuns Vlad Gherman.

Noua idilă a lui Vlad și șușotelile colegilor de filmare nu par să-i dea vreun fior Cristinei sau pare că nu vede ce se petrece între el și Oana.

Cristina Ciobănașu și-a împrietenit fostul iubit cu actualul

De altfel, Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața alături de un alt tânăr.  Actrița pare extrem de fericită. Aceasta a și oficializat relația, afișându-se pe rețelele sociale în brațele lui. În acest context, fostul ei iubit, Vlad Gherman a mărturisit că știa de noua relație, pentru că ea a fost cea care l-a anunțat, chiar înainte să publice pe Instagram fotografii cu actualul partener.

Cristina și Vlad au declarat mereu că au rămas în relații bune și  că, după 10 ani împreună, îi leagă o prietenie strânsă. „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt. Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a scris Cristina Ciobănașu, pe Instagram.

Prietenia e așa de mare încât Vlad Gherman l-a și cunoscut pe noul iubit al fostei sale partenere. Și, spune el, s-au împrietenit imediat. Când a fost întrebat dacă se înțelege bine cu noul bărbat din viața Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman nu a stat pe gânduri și a spus adevărul: „Da, da, da. Ieri am iesit la o pasa la fotbal, am baut o bere”.

Sursa foto: Instagram