Ies la iveală detalii din culisele botezului fetiței prințului Harry. Nașul și-a impus punctul de vedere

Ies la iveală detalii din culisele botezului fetiței prințului Harry. Nașul și-a impus punctul de vedere
Weekendul trecut a fost sărbătoare mare în familia prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cei doi au creștinat-o pe micuța Lilibet Diana, la conacul lor din California, așa cum Rețete și Vedete a anunțat la acel moment. Acum au apărut informații noi cu personajul principal al ceremoniei: nașul miliardar.

Nașul care a botezat-o pe micuța Lilibet este miliardarul Tyler Perry, actor și cineast, iar ceremonia a fost una foarte intimă, unde au participat în jur de 30 de invitați. Evenimentul a avut loc în locuința ducilor de Sussex din Montecito, California și nici un membru al Familiei Regale nu a fost prezenta la eveniment. După slujba religioasă, oficiată de   s-a lăsat cu o petrecere frumoasă, unde invitații au mâncat cele mai bune preparate, s-au relaxat și au dansat.

Lilibet Diana, fetita printului Harry

Ce condiții a pus nașul

Potrivit informațiilor oferite de presă, nașul a insistat ca botezul să aibă loc în California și a adus un cor de gospel, format din 10 persoane din Atlanta, care au cântat dumnezeiește la eveniment.

„După ce am închis telefonul şi am asimilat totul, i-am sunat înapoi și le-am spus: „A, stai puțin, asta înseamnă că trebuie să mergem acolo și să facem toate astea în biserică cu ei.

Hai să ne gândim la toate astea, pentru că eu nu vreau să fac asta. Poate putem face o mică ceremonie privată aici”, ar fi spus miliardarul.

Cei mai mulți invitați la botez au fost membri ai familiei lui Meghan Markle și prieteni rezidenți în SUA. Cel mai frumos moment a fost când frățiorul Archie a dansat cu surioara lui.

Miliardarul Tyler Perry, nașul micuței Lilibet

„Îi era teamă că o vor distruge”

Ducii de Sussex l-au cunoscut pe miliardar înainte de nunta lor din 2018. Atunci, miliardarul i-a trimis lui Meghan o scrisoare în care scria că se roagă pentru ea pentru că s-ar fi înstrăinat de tatăl său, Thomas Markle.

Printul Harry, Meghan Markle și micuța Lilibet

„Nu îl mai întâlnisem niciodată. Mi-a spus că se roagă pentru mine și că, dacă voi avea vreodată nevoie de ceva, el va fi acolo”, a mărturisit Meghan la Netflix. După o perioadă, când Meghan a simțit că nu mai poate face față modului în care spunea că a fost tratată de Familia Regală, l-a sunat pe Tyler.

„Pur și simplu plângeam și plângeam. Uneori este mai ușor să te destăinui cuiva care nu știe absolut nimic, iar acela a fost acel moment al meu cu Tyler”, a afirmat fosta actriță. Când miliardarul a auzit-o, a simțit teama din vocea ei: „Îi era teamă că o vor distruge. Eu am văzut cum mama mea a fost abuzată ani de zile, cunosc simptomele… Această femeie a fost abuzată, la fel și Harry”.

Recomandarile noastre