Îl recunoașteți? Vedeta are un mesaj emoționant pentru mama sa. O supăra când era mic

Îl recunoașteți? Vedeta are un mesaj emoționant pentru mama sa. O supăra când era mic
Era năzdrăvan de mic. ”Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur”, a mărturisit vedeta. Astăzi e ziua mamei și a postat o poză când el era mic, în brațele mamei.

A făcut multe pozne când era mic, dar mama l-a iertat. Tata i-a tras o singură bătaie pentru că a mințit. Însă dragostea pentru părinți rămâne pentru totdeauna. ”Îmi amintesc că m-am căţărat pe un corp suspendat din bucătărie să găsesc dulciurile, că erau ascunse de mine, logic. Şi s-a ales praful”, a povestit vedeta tv.

Vedeta are un mesaj emoționant pentru mama sa

Gabriel Coveşeanu (46 de ani) a dezvăluit că a fost un copil năzdrăvan. Sigur, părinții îl mustrau. Cove are un mesaj emoționant pentru mama lui, azi, la aniversare. ”Mamă frumoasă, primul meu rai ! La mulți ani! Te iubesc!”, a scris vedeta ca explicație la o fotografie postată pe rețelele de socializare.

Altfel, Cove este discret în ceea ce privește viața sa personală. Din când în când, când îl apucă nostalgia, mai ”scapă” câte ceva.

„Ce să vezi, chiar făceam prostii. Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur. Copii, să nu faceţi ca mine, că a dat maşina peste mine, am ajuns la spital, din astea. Altădată îmi amintesc că m-am căţărat pe un corp suspendat din bucătărie să găsesc dulciurile, că erau ascunse de mine, logic. Şi s-a ales praful, s-a prăbuşit corpul, vesela, tot ce era pe el. Nu mai spun că am avut noroc, putea să cadă pe mine.”

Gabriel Coveşeanu (46 de ani) a dezvăluit că a fost un copil năzdrăvan

A povestit că îl ura pe Moș Crăciun

”Am o amintire foarte neplăcută legată de el (n.r. Moș Crăciun). Îmi ţinea curs de morală vreo 10 minute, mie mi se părea că dura o veşnicie. Că de ce ai spart aia, că de ce ai rupt aia?! Eu voiam doar să plec şi când îmi dădea cadoul nu mai aveam chef nici de cadou, nici de Moş, nici de nimic”, a povestit Cove.

„Crăciunul în vremea comuniştilor nu era chiar ce e azi. Plus că eu am copilărit în Bucureşti, nu pot să spun că respectam cine ştie ce tradiţii. Era mai mult tradiţia de bloc. Adică mergeam la colindat cu băieţii pe la câteva scări. Dar aveam totuşi brad, de exemplu. Şi devenise regulă ca în fiecare an să punem vată în pom, ca să pară nins. Şi tot regulă era ca în fiecare an să lipim instalaţia cu scotch, că era vai de capul ei. În ceea ce priveşte Revelionul, mi-au rămas în minte artificiile din fiecare an. E interesant că şi acum, ca adult, dacă merg la un eveniment şi se lasă cu artificii, am senzaţia că e Revelionul.”

A plecat de la PRO TV

Gabriel Coveşeanu a schimbat televiziunea. După șase sezoane la „Vorbește lumea”, Cove a încheiat colaborarea cu Pro TV și a plecat la Prima TV. Acolo prezenta o emisiune alături de Diana Bart. Din 13 septembrie, cei doi moderează emisiunea Flash Monden, care este difuzată de luni până vineri și duminica, de la 19.30.

Cove (Gabriel Coveșeanu) a povestit care este adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească Pro Tv și să accepte această nouă provocare. ”Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocationale. Uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit”, a mărturisit Cove.