Ilie Năstase a avut o surpriză de Paște. Lângă Ioana a mai fost cineva la masă

Ilie Năstase a avut o surpriză de Paște. Lângă Ioana a mai fost cineva la masă
Chiar dacă au anunțat că divorțează, Ioana și Ilie Năstase au fost împreună de Paște. Ioana a vorbit despre o posibilă împăcare cu Ilie. Ba chiar i-a pregătit o surpriză.

Paștele este o sărbătoare care se serbează în familie. Deși au anunțat că divorțează în urma bătăii încasate de Ioana la începutul anului, Ilie și cea care încă îi este soție au continuat să se vadă, iar Ioana are încă grijă de el. „Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. E normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat. 

Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună”, a declarat Ioana în luna februarie.

Situația a continuat, căci de Paște Ilie și Ioana Năstase au petrecut împreună. 

Tenismanul a încercat de mult să-i intre în grații soției. I-a dus flori, a scos-o la masă, ba chiar s-a dus cu ea la mânăstire. Ioana însă nu s-a lăsat înduplecată, căci din punctul ei de vedere, e cale lungă până la a fi totul ca înainte. 

Ilie și Ioana Năstase au făcut Paștele împreună. Ioana nu a vrut să-l lase singur 

Ilie și Ioana Năstase Paște

Zilele trecute, pe pagina de Facebook a Ioanei a apărut o fotografie în care se putea observa masa de Paște, frumos aranjată. La masă se aflau atât Ioana, cât și Ilie.  Dar și încă cineva.

„Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu familia. Sărbători liniștite!”, era mesajul scris de Florian Simion, fiul Ioanei care o avea alături pe soția sa. Desigur, după numărul farfuriilor de pe masă mai erau așteptați prieteni sau rude.

Cu câteva săptămâni în urmă, Ioana anunțase că plănuiește să facă Paștele cu Ilie. Cu toate că fanii speră că cei doi se vor împăca în cele din urmă, Ioana nu era așa sigură nici atunci.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. 

Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.

Foto: Facebook

Ceva se întâmplă la matinalul „Neața’ cu Răzvan și Dani”. Ce se aude despre intențiile lui Răzvan Simion

Recomandarile noastre