Ilie Năstase, schimbat total după COVID. Ioana e alături de el: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut…”

Ilie Năstase, schimbat total după COVID. Ioana e alături de el: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut…”
După ce s-a vindecat de coronavirus, Ilie Năstase se simte mai bine ca niciodată. A fost iertat de Ioana și se pregătește să intre cum trebuie în noul an.

Ilie Năstase și Ioana au redevenit familia fericită de odinioară. Unde-și vor petrece Revelionul.

Ilie Năstase și-a găsit preocupări de sărbători. Taie și cară lemne toată ziua. Își face casă la munte

După o perioadă de certuri, împăcări și spitale, Ioana și Ilie Năstase s-au liniștit, în sfârșit. Cei doi au plecat în Bucovina, unde au stat de Crăciun și vor petrece și Revelionul, alături de fratele Ioanei și soția acestuia. Ioana e cea mai fericită și se relaxează în vila ruptă parcă din filme, cu saună și jacuzzi.

„Aici, ninge de două zile ca în povești. Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Suntem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul.

Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relaxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea. (…) Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari!

Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”, a povestit Ioana Simion.

Ce vis are Ioana Năstase

Ioana și Ilie Năstase intră plini de speranță în noul an. Bruneta are și o mare dorință și a făcut primul pas pentru împlinirea acesteia. A cumpărat un teren în afara Bucureștiului și urmează ca la anul să înceapă construcția unei case.

„Îmi doresc sănătate și liniște sufletească! Mai am un vis însă. Acea căsuță la munte pe care vreau să o construiesc. Am cumpărat deja terenul, iar anul viitor începem construcția. Poate facem și noi o pensiune de vis, ca aici, în Bucovina”, a povestit bruneta.

Sursă foto: instagram