Ilie Năstase vorbește despre moarte și a lăsat indicații despre cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare

Ilie Năstase vorbește despre moarte și a lăsat indicații despre cum vrea să fie îmbrăcat la propria înmormântare
Ilie Năstase rămâne fidel hainei militare, de care spune că nu se va despărți niciodată. Nici măcar pe lumea cealaltă.

Pasiunea lui Ilie Năstase pentru armată a început de la vârsta de șapte ani când acesta a devenit copil de trupă. De când a îmbrăcat haina militară pentru prima dată și până în acest moment el a fost mândru de uniformă. Cât privește însă pensia specială de care vorbește toată lumea, Ilie a mărturisit că aceasta se ridică la suma de 1345 de lei.

Adică… mai mult decât nimic, la care afaceristul spune că poate renunța oricând. „Am fost copil de trupă de la vârsta de șapte ani. Nu știu despre alții cum și-au început cariera, dar la mine totul a început încă din copilărie. Eu am făcut istorie la clubul Armatei. Anii au trecut și m-am mândrit mereu cu uniforma militară.

„Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară!”

Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea.

Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. (…) M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația!”, a spus Ilie Năstase pentru playtech.ro.

A stabilit deja cum va fi înmormântat

Dragostea lui Ilie Năstase pentru uniforma militară e atât de mare încât spune că a stabilit că va fi înmormântat în aceste haine atât de dragi sufletului său. „Am vorbit deja cu soția mea și am rugat-o ca atunci când voi muri și voi fi dus la cimitir să mă îmbrace în uniforma de general. Aceasta este pentru mine cea mai mare cinste, să port haina militară! Am stabilit aceste detalii de ceva vreme!”, s-a destăinuit Ilie.