Imagini fabuloase cu Andreea Raicu în vacanță. Cum arată vedeta în costum de baie

Imagini fabuloase cu Andreea Raicu în vacanță. Cum arată vedeta în costum de baie
Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete din România. La cei 43 de ani, bruneta impresionează prin formele apetisante, pe care le etalează pe rețelele sociale.

În octombrie, Andreea Raicu a trecut printr-o experință neplăcută, când a povestit pe contul de Instagram că mama sa a fost diagnosticată cu Covid-19. Se pare însă că vremurile triste s-au terminat pentru vedetă, căci aceasta și-a surprins fanii cu imagini fierbinți, direct din vacanță. 

Sătulă de vremea rece din România, bruneta și-a făcut bagajele și a plecat într-o destinație însorită și călduroasă, în ciuda faptului că este o femeie de afaceri extrem de ocupată. Se pare că vedeta a găsit elixirul tinereții, căci acest lucru se poate observa cu ușurință în aparițiile ei televizate și fotografiile de pe rețelele de socializare.

Yoga pe plajă și imagini sexi în costum de baie 

Recent, Andreea Raicu a publicat pe Instagram o imagine din vacanța, în care își etalează formele seducătoare într-un costum de baie care îi pune într-o lumină bună picioarele lungi, bustul generos și talia subțire. Vedeta a accesorizat o pereche de ochelari și câteva bijuteri, care se potrivesc de minune cu ținuta aleasă pentru o zi la plajă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

De asemenea, bruneta a prezentat publicului și o poză îndrăzneață în timp ce face yoga pe plajă, din vacanța exotică. Andreea Raicu a adăugat și o descriere profundă, care face referire la viitor: ”Inhale the future, exhale the past” (n.r. inspiră viitorul, expiră trecutul). “Mulțumesc pentru starea pe care ai transmis-o! ” sau „Încarcă-te cu energie solară și pentru noi!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de urmăritori. Cele 2 fotografii au strâns în total peste 25.000 de aprecieri, semn că cei peste 500 de mii de urmăritori ai Andreei apreciază trupul de zeiță și aspectul senzațional al vedetei. 

Oana Roman și alte patru vedete își aduc copiii într-un show inedit. Din cine e alcătuită echipa

Recomandarile noastre