Imagini fabuloase de la nunta  mezinei lui Donald Trump. Fostul președinte glumește, dar parcă nu, cu ginerele: „Ar fi bine să ai grijă de ea!”

Imagini fabuloase de la nunta  mezinei lui Donald Trump. Fostul președinte glumește, dar parcă nu, cu ginerele: „Ar fi bine să ai grijă de ea!”
Donald Trump îl avertizează mai în glumă, mai în serios, pe noul său ginere, în timpul nunții lui cu Tiffany de la Mar-a-Lago, să aibă grijă de fiica sa. Cu numai câteva zile în urmă,  uraganul Nicole a forțat evacuarea stațiunii. În weekend a fost o petrecere fabuloasă, iar fostul președinte s-a fotografiat, împreună, cu actuala și fosta nevastă.

În acest weekend fostul președinte Donald Trump și-a măritat fiica cea mică, Tiffany, în vârstă de 29 de ani, cu miliardarul Michael Boulos, în vârstă de 25 de ani. Fostul președinte a fost numai zâmbete pentru marele eveniment, radiind în timp ce poza alături de Tiffany și familiile lor. Trump s-a adresat mulțimii, avertizându-l în glumă pe noul său ginere să aibă grijă de fiica sa – dar apoi l-a copleșit cu laude.

„Michael, ar fi bine să ai grijă de ea, a spus el. Fără îndoială, ești o persoană specială și ești mult peste vârsta ta. L-am văzut având de-a face cu oameni foarte mari. Sunteți doar doi oameni spectaculoși și aceasta a fost o zi frumoasă”.

Boulos și proaspăta sa mireasă au dansat pentru prima dată pe melodia Dancing In The Moonlight a celor de la Toploader. Mama lui Tiffany, fosta soție a lui Donald Trump, Marla Maples, a lăudat restul familiei Trump pentru sprijinul acordat fiicei sale.

Sora mai mare a miresei, domnișoară de onoare

Familia Trump și-a etalat dragostea dintre frați într-o serie de postări pe rețelele de socializare în weekend. Copiii fostului președinte au documeentat noaptea nunții fastuoase a lui Tiffany la Mar-a-Lago. Fiica cea mare a fostului președinte, Ivanka, în vârstă de 41 de ani, care a fost domnișoară de onoare la evenimentul special, a împărtășit pe Instagram  fotografii ale familiei sale. Ea îi arată pe soțul ei și pe copiii Arabelle, 11 ani, Joseph, 9 ani, și Theodore, 6 ani, toți purtând ținute albastru pudrat pentru ocazia specială.

Don Jr., 44 de ani, radia de fericire într-o fotografie de pe Instagram. S-a pozat și el alături de copiii săi. Iar Eric Trump, 38 de ani, a arătat și el imagini cu copiii săi. Eric L. Trump, 5 ani, și Carolina, 3 ani,  păreau să se distreze de minune la petrecerea mătușii lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Soția sa, Lara, a postat, de asemenea, o fotografie cu ea alături de Tiffany, aparent de dinaintea ceremoniei. Donald Trump are cinci copii: Don Jr, 44 de ani; Ivanka, 41 de ani; Eric, 38 de ani; Tiffany, 29 de ani; și fiul Barron, 16 ani.

Tiffany Trump, cerută în căsătorie la Casa Albă în grădina cu trandafiri

Tiffany Trump și Michael Boulos s-au întâlnit în vacanță în Mykonos în 2018. Acolo, mezina fostei familii prezidențiale călătorise cu actrița Lindsay Lohan. Apoi, Boulos a cerut-o în căsătorie în Rose Garden de la Casa Albă. I-a pus pe deget un inel de 13 carate în valoare de 1,2 milioane de dolari, în ianuarie 2021. Acum, întreaga familie s-a adunat în sudul Floridei pentru a vedea cum Tiffany i-a spus „Da” lui Michael Boulos în cadrul unei ceremonii în aer liber, pe marea proprietate Mar-a-Lago a lui Trump.

Tiffany a arătat splendid într-o rochie irizată cu mâneci lungi a designerului libanez Elie Saab. Părea desprinsă dintr-o poveste cu prințese, în timp ce tatăl ei o conducea la altar. A avut părul blond aranjat în valuri elegante și pus în valoare de cercei cu diamante. Ceremonia de basm în aer liber a început sâmbătă la ora 17:00, cu mireasa fericită mergând pe culoar spre un arc împodobit cu rododendroni – mii de flori în roz prăfuit, albastru și alb.

Tatăl ei – îmbrăcat ca toți invitații de sex masculin într-un smoching negru și papion – a însoțit-o la altar apoi și-a ocupat locul în centrul primului rând. A stat alături de soția sa zâmbitoare, Melania, și de fiul lor Barron. Fostul președinte a putut fi văzut dându-i fiicei sale un sărut rapid în timp ce o lăsa în mâinile mirelui ei. Tiffany și-a concentrat apoi privirea asupra noului ei soț. Mirele ei i-a întors privirea înainte de a-și rosti jurămintele, la apus, ceea ce a determinat-o pe Ivanka să îl aplaude vizibil.

Ceremonie scurtă

Așteptând de o parte și de alta a arcului de nuntă se aflau două harpiste îmbrăcate în ținute argintii. Ceremonia în sine a fost foarte scurtă. Nepoții lui Donald Trump au fost paji și domnișoare de onoare. După ce au schimbat jurămintele, fericitul cuplu s-a alăturat invitaților pentru șampanie și tartine lângă piscină. Petrecerea a avut loc în superba sală de bal a proprietății. Aici, mesele au fost acoperite de aranjamente florale luxuriante și candelabre înalte de cristal.

Penultima soție a lui Doland Trump, alături de Melania

Mai devreme în cursul zilei, mama miresei, Marla Maples, 59 de ani, a fost văzută în fotografii exclusive, relaxată și fericită în timp ce se îndrepta spre peluzele luxuriante ale clubului lui Trump și spre pe plajă, unde s-a bucurat de un mic dejun cu prietenii. Ea radia un calm pe care, a spus ea, ea și fiica ei l-au păstrat toată săptămâna. În ciuda amenințării uraganului Nicole în zilele premergătoare evenimentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marla Maples (@itsmarlamaples)

Vorbind în exclusivitate pentru DailyMail.com, Maples a declarat: „Am avut încredere deplină că totul va fi bine. Tiffany și cu mine credem foarte mult în a trece prin orice furtună cu care ne confruntăm și a găsi calmul în ea”. Purtând o rochie fluidă, de un verde pal, Maples părea să fi găsit exact acest lucru. Ea arăta odihnită. Chiar după noaptea petrecută la o petrecere cu fostul ei soț și membrii familiei, înainte de recepția premergătoare nunții lui Tiffany și Michael.

Sursa foto: Instagram