Imaginile care vor face România să plângă. Un pompier și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit

Imaginile care vor face România să plângă. Un pompier și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit
Un pompier îndrăgostit lulea i-a făcut iubitei sale cel mai frumos Crăciun. Aceasta nu va uita niciodată cum a fost cerută de soție.

La Târgul de Crăciun din Piața Victorie, o tânără a avut parte de surpriza vieții, cu puțin timp înainte de Crăciun.

Radu, bărbatul amorezat este sublocotenent în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara. Fericita viitoare mireasă este voluntară la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Timiș și nu s-ar fi gândit niciodată că va avea parte de un asemenea episod și un Crăciun de vis.

De la misiune preventivă la cerere în căsătorie

În Ajunul Crăciunului, alături de colegii lor, cei doi tineri îndrăgostiți au venit la Târgul de Crăciun, în Piața Victoriei. Urmau să ducă la bun sfârșit o misiune preventive, pentru a asigura măsurile de intervenție privind evenimentele cu multe persoane. După ce și-au terminat treaba, Radu și-a pus planul în acțiune, susținut de colegii și prietenii săi. Iar iubita lui a văzut că pe una dintre autospeciale scria: „Vrei să fii soția mea?”.

Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră

La scurt timp, bărbatul s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. A meritat tot efortul pentru că răspunsul a fost pe măsură. Un da din tot sufletul, pe care tânăra l-a spus extrem de emoționată și cu ochii plini de lacrimi.

Colegii și publicul i-au aplaudat cu frenezie, iar pompierii au postat și un mesaj pe contul de socializare, dar și câteva imagini pe care cei doi nu le vor uita toată viața. Pentru că un asemenea gest nu-l întâlnești în fiecare zi. “Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!”, au transmis colegii sublocotenentului.

Recomandarile noastre