Imaginile momentului. Cât s-a îngrășat, de fapt, Rihanna însărcinată. Fotografii needitate

Imaginile momentului. Cât s-a îngrășat, de fapt, Rihanna însărcinată. Fotografii needitate
În ultimele săptămâni Rihanna a încins internetul cu imagini în care își purta foarte la vedere li fără haine burtica mare de gravidă. Au apărut însă și imaginile needitate.

Transformările prin care trece Rihanna sunt evidente, artista a pus multe kilograme pe durata sarcinii care o bucură nespus. Ultimele imagini, surprinse de fotografi și needitate, arată că vedeta  se confruntă și cu reținere de apă, dar și cu multe kilograme în plus. Cărora se străduiește să le facă față pe tocuri, în rochii scurte, chiar dacă dezgolirile acestea nu o avantajează.

La începutul lunii aprilie, cântăreața în vârstă de 33 de ani, și-a arătat burtica în creștere într-o postare pe contul său de Instagram. Imaginea a făcut parte dintr-un carusel de fotografii alături de iubitul ei A$AP Rocky. Între timp au urmat plimbări și participări la evenimente mondene de top, de fiecare dată artista având grijă să își pună în valoare burtica.

În 2019, fanii au crezut că e însărcinată

În 2019, artista luase din nou proporții, chiar dacă, atunci, nu intra în discuție aducerea pe lume a unui copil. Rihanna a avut mereu o siluetă fluctuantă dar, cu toate acestea, a r4eușit să rămână un trend setter printre fanii ei. La începutul lui 2018, după apariția la Premiile Grammy, fanii artistei au tras unanim concluzia că Rihanna e însărcinată. Acum au apărit noi imagini needitate.

Cântăreața s-a amuzat copios despre speculațiile celor care au considerat că trupul rubicond ascunde o sarcină, cu atât mai mult cu cât Rihanna a avut, de-a lungul timpului, o mulțime de perioade de „expandare”, motiv pentru care s-a ales și cu o poreclă: „Thickanna’ (n. red. – thick înseamnă gras, voluminos).

Rihanna nu se teme să vorbească despre trupul ei

Superstarul a vorbit deseori despre problemele cauzate de kilogramele în plus. Artista a explicat că o colecție de îmbrăcăminte de acum câțiva ani e inspirată și de veșnicele ei fluctuații de greutate și de noile ei forme.

„Felul în care mă îmbrac s-a schimbat în funcție de proporțiile mele. Porți ceea ce-ți stă bine, asta-i tot! Sunt grasă și cu forme acum, iar dacă nu pot să-mi port propriile produse, nu are cum să funcționeze!”, spunea Rihanna în urmă cu trei ani.

Sursa foto: Instagram